Anyukák, akiknek már kevés volt a tejük, ti hogyan csináltátok a hozzátáplálást?
7 hónaposan csak gyümölcsöt kap délelőtt? szerintem ez már nem elég neki!
ebédre adj neki főzeléket, vacsorára pedig tejpépet! ha elmegy a tejed természetesen adj neki tápszert
első vagyok. bocs, még annyival kiegészíteném, hogy husis főzeléket adj neki, már arra is szüksége van. kicsit rákapcsolsz, 1 hét alatt ki tudod váltani az ebédet kóstoltatással.
nagyon nem jó 7 hónaposan csak gyümölcs hozzátáplálás, az gyorsan bomló szénhidrát, 1 óra múlva már sehol sincs. rendes kaja kéne neki, pláne ha már nem is elég neki a tejed. kenyér, husi, zöldség... :)
attól, hogy főzeléket adsz neki, tehetsz bele gyümölcsöt :) nekik még más az ízlésük, mi minden főzelékbe tettünk reszelt almát és húst, úgy bármit megevett :) egy nagy kanál répa-krumpli-egy nagy kanál almapép és egy kis kanál csmell :)
nálunk ez volt a kedvenc :) vagy néha meggylét tettem bele, az is elvesz a zöldségek ízét.
Igen, én is azt mondom, hogy 7 hónaposan bizony kéne enni főzeléket is már.
Ha nem ízlik, akkor keverj hozzá anyatejet, vagy gyümölccsel add. Szép fokozatosan már minden nap kapjon valamit ebédre.
Tízóraira, uzsonnára jó a gyümölcs, de adhatsz neki esetleg tejpépet is magában vagy gyümölccsel.
Ha elfogyna a tejed, akkor igen, kéne neki még a tápszer, mert 1 éves kor alatt nagyon nem ajánlott a tehéntej. Viszont még szüksége van a benne lévő ásványi anyagokra, vitaminokra.
kösz a lepontozást :S csak azt nem értem, ha ekkora hülyeséget írtam, hol vannak azok a válaszok amikben mást írtok???
észre fogod venni ha kell a tápszer. nyűgös lesz, nem alszik éjszaka, esetleg fogyni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!