Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet leszerelni a...

Hogy lehet leszerelni a bablátogatókat?

Figyelt kérdés
Már az agyamra mennek! senkit nem zavar, hogy influenza járvány van! Anyukám szerint a közelieket be kell(!) engednem. Miért? Aztán én kínlódok a beteg gyerekkel, ráadásul nagyon veszélyes egy 5-6 hetes babára. Egy némelyikre még szólni is kell, hogy KÉZMOSÁS! Ez nem alapvető szerintetek? Aztán rájuk adtam a szájkendőt. Volt már akinek azt mondtam, hogy a gyerekorvos azt javasolta, hogy csak tavaszra jöjjenek babát látogatni, erre az illető jól megsértődött. Tojom le gondoltam legfeljebb tavaszra se jön.Szerintetek én vagyok túl óvatos? Tényleg olyan sokat kívánok?
2011. febr. 14. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Totálisan megértelek. Miért nem lehet némely felnőtt embernek józanul gondolkodni? Miért muszáj pár hetes babához rögtön látogatóba menni? Szerintem aki nem jelentkezik be, azt be se engedném! Nagyon ismerős a helyzet. Úgy el tudja rontani sok buta ember az első pár hetet, amit az ember a megismerkedéssel töltene. Nálunk is a harmadik gyereknél például már 3 naposan hazamehettünk, másnaptól kezdve minden áldott nap volt min. 2 látogatónk, mindez december-január hónapban...
2011. febr. 14. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Annál rosszabb minél jobban óvod, nem szabad bezárkózni. Nem fogsz vele kimozdulni a lakásból májusig? Mert kb. addig bárhol elkaphatttok bármit, szóval én azt mondom, h persze betege ne menjen senki baba látogatóba de egyébként én fogadnék .

Az én lányom is januári és 2 hetes volt amikor mentünk vele családi ebédre,ahol kb.25-en voltunk,semmi baja nem lett és azóta sem beteges.

2011. febr. 14. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled, nem hiányzik a picinek egy "jó kis" influenza! Nekem eszembe sem jutna látogatóba menni ilyenkor! A kisfiam novemberi születésű, én is nagyon féltettem influenza időszakban, mikor jönni akartak a látogatók, csak sajnos én nem voltam olyan bátor, hogy szóljak az embereknek, mert féltem, hogy megharagszanak. De legszívesebben én is megmosattam volna a kezüket, még szájmaszkot is vettem, de aztán nem mertem feltetetni velük (szerencsére nem lett semmi baj, meg az én ismerőseim kicsit tapintatosabbak voltak, a zöme csak tavasszal jött látogatóba), de azért paráztam rendesen, ha mégis jött valaki, ami előfordult...megkönnyebbültem, amikor elmúlt az influenza időszak... most sem megyünk nagyobb közösségbe, a szűk család be van oltva influenza ellen, remélem most is minden rendben lesz.
2011. febr. 14. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

2 éves szülinapját ünnepeltük a lányomnak, akkor volt a kistesója 5 hetes. Átjáróház volt a lakásunk, jöttek-mentek, és mindenki "csak egy picit vagyok taknyos" "csak egy picit köhögök" de azért jöttek (én hülye pedig engedtem a szülinap miatt).

Ebből lett nekünk 1 hónapig tartó betegség, a picinek majdnem ráment a tüdejére, megjártuk a mellkasröntgent. Szegényem 1 hónapig beteg volt (a nagy pedig 3 hétig).

Ez most volt decemberben, azóta én nem engedek ide senkit, aki csak picit taknyos, csak picit köhög, meg csak picit nem tudom mit csinál.

Én megértelek, ha valaki beteg, az ne menjen most hozzátok. Az egészséges is mosson kezet, ha megérkezik.

2011. febr. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!