Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves babám összefejelt...

Másfél éves babám összefejelt az apjával?!

Figyelt kérdés

Véletlenül összefejeltek,utána kb fél percig sirt,majd nevetgélni kezdett. Utána észrevettem,hogy vérzik az orra!

Apa azt mondta,hogy belenyúlt az orrába és megcsikarhatta. Én nem tudom, lehet,hogy az ütéstől volt? Amúgy hamar elmúlt a vérzés,nem jött sok. Szerintetek? Komoly baj lehet?

2011. febr. 4. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutasd meg egy orvosnak hogy megnyugodj. Valószínű nincs baj, de jobb elémenni az ilyeneknek.
2011. febr. 4. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Így látatlanban nem lehet tudni, de általában nsemmi baj nincs. Figyelni kell, hogy nem lesz-e álmos, koordinációja milyen? (Ha már megy nem szédülget-e? Ha mászik , nem inog-e? stb, mert az az agyrázkódás jele) Eszik-e rendesen, nem hány-e ? Ha pukli van, azt vizes ronggyal a legegyszerűbb "lenyomni" egy picit.

De legtöbb esetben nem lesz baj.

2011. febr. 4. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kétségeid vannak, megmutathatod a gyerekorvosnak, mert innen nehéz bármit is írni. Tényleg jobb félni, mint...
2011. febr. 4. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szédül,nem hányt,nem levert, ugyan olyan,mint lenni szokott. Sérülést se látok rajta. Igy is orvoshoz kéne vinnem?
2011. febr. 4. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Orrvérzés tudtommal lehet erős ütéstől. De azt azért nem hiszem, hogy akkora erővel összefejeltek volna, hogy ettől vérezzen az orra. Viszont csak úgy meg mitől? Gondolom, egyébként nem szokott vérezni? Én - csak az orrvérzés miatt - inkább megmutatnám orvosnak a helyedben. De ez csak az én véleményem, te látod a babát, neked kell tudnod, eldöntened. Drukkolok, hogy ne legyen baj!
2011. febr. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!