Összefejelt a két gyerek. Lehet baj belőle? SOS A nagy 3,5 éves, a kicsi 13 hónapos. Kb 1 órája játék közben összefejeltek. A kicsi feküdt az ölemben, a nagy meg egy párnán hintázott, és nekiütötte a fejét.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos rutinosak vagyunk a fejsérülések terén mert a nagyobbik lányom nagyon szleburdi, és sokat esett már. Egyszer kórházban is voltunk agyrázkódással, de hála Istennek nem lett baja. Így tudom mire kell figyelni, de szörnyű az a pár óra míg azt lesi az ember lesz-e gond. Sajnos hiába viszem orvoshoz, mert semmit nem csinál vele, ha nincs semmi tünet. Maximum röntgent csinálnak de az meg csak törést mutat ki, más eltérést nem, és végül simán hazaküldenek.
A kicsi is rengeteget esik mostanában, hiába vagyok a sarkában, mert úgy is ütötte meár meg a fejét az asztalban hogy közben fogtam a kezét. Kivédhetetlen. Utálom ezt az időszakot tiszta para vagyok.
A picúr azóta már aludt, jókedvű, pupillák is rendben, úgyhogy remélem nem lesz gond, de igazán csak holnap nyugszok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!