Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 hónapos babám mindent a...

18 hónapos babám mindent a szájába vesz néhány napja. Tegnap az apjával sétáltak és lenyelt valami bogyót is. Nagyon ki vagyok!?

Figyelt kérdés
Azt hittem túl vagyunk ezen a korszakon. Minden nap raktam valami kis csurit, csatot a hajába, de néhány napja kiszedte és azonnal a szájába rakta. Majdnem szívrohamot kaptam. Nagyon szeret rajzolni, de tegnap meg ma rágja a cerka hegyét. Tegnap apával sétáltak és odarohant egy bokorhoz és leszedett egy bogyót és lenyelte, még szerencse, hogy nem volt mérgező. Meg sorolhatnám. MIt tegyek????
2010. szept. 10. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos még eltart egy pár hónapig. Nálunk egyik pill. rajzol aztán ropogtat és igen! megeszi a zsirkrétát...

Mondhatom is hogy nagyon kell rá figyelni ... én úgy szoktam hogy mondom neki hogy nem finom nem szabad és mindig viszünk sétához gyümölcsöt bulátát ilyesmit az kielégiti.

2010. szept. 10. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne is mond. Én azon akadok ki, amikor séta közbe söpri a kezével a járdát, vagy pocsolyázik és veszi a szájába a kezét.
2010. szept. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!