18 hónapos babám mindent a szájába vesz néhány napja. Tegnap az apjával sétáltak és lenyelt valami bogyót is. Nagyon ki vagyok!?
Figyelt kérdés
Azt hittem túl vagyunk ezen a korszakon. Minden nap raktam valami kis csurit, csatot a hajába, de néhány napja kiszedte és azonnal a szájába rakta. Majdnem szívrohamot kaptam. Nagyon szeret rajzolni, de tegnap meg ma rágja a cerka hegyét. Tegnap apával sétáltak és odarohant egy bokorhoz és leszedett egy bogyót és lenyelte, még szerencse, hogy nem volt mérgező. Meg sorolhatnám. MIt tegyek????2010. szept. 10. 09:19
1/2 anonim válasza:
Sajnos még eltart egy pár hónapig. Nálunk egyik pill. rajzol aztán ropogtat és igen! megeszi a zsirkrétát...
Mondhatom is hogy nagyon kell rá figyelni ... én úgy szoktam hogy mondom neki hogy nem finom nem szabad és mindig viszünk sétához gyümölcsöt bulátát ilyesmit az kielégiti.
2/2 anonim válasza:
Ne is mond. Én azon akadok ki, amikor séta közbe söpri a kezével a járdát, vagy pocsolyázik és veszi a szájába a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!