A kisfiam nem akar az apjával elaludni, csak velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 21 hetes terhes vagyok és attól félek, és szoktatom az apjához, hogy vele is aludjon, de annyira ordít, hogy "anyával" akar aludni. Persze a végén elalszik, de a szívem összeszorul ilyenkor, ahogy, hallom, hogy anya-anya...2010. szept. 3. 20:43
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs,nem írtam...2 éves a kisfiam! Más is van így??
2010. szept. 3. 20:44
2/7 anonim válasza:
Most ne vele törődj, hanem inkább arra koncentrálj, hogy egy egészséges gyereknek adhass életet!
3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen azzal is törődöm, de ezeket a dolgokat se hanyagolhatom el, hiszen most valahogy méginkább anyás...ezért nehéz ügy ez.
2010. szept. 3. 20:51
4/7 anonim válasza:
Nálunk pont fordított a dolog! 4hónapos a kislányom és borzasztóan anyás már most! Ha nem vagyok a környezetében ordít! Viszont csak apa tudja elaltatni!
Felfekszik a mellkasára egy kicsit rázza és 21-kor legkésőbb már alszik is!
5/7 anonim válasza:
De mitől félsz? Nem fejezted be a mondatot! Hogy megrúg?
6/7 anonim válasza:
Csináljátok fokozatosan, ettől csak még jobban fog hozzád ragaszkodni!
Először altassátok együtt apával, amíg meg nem szokja, aztán egy nap ne menj be, másik nap meg igen. Gyorsan megszokja, csak az eleje lesz hosszabb, mert ha most elkezditek, akkor ezerrel kapaszkodni fog beléd. De néhány nap, és átlendül.
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi tényleg nem fejeztem be... és attól félek, hogy amikor korházban leszek, akkor hogy fog elaludni a kisfiam, nélkülem...biztosan nagyon fogok hiányozni neki. Még sose töltöttem nélküle egy éjszakát sem. No meg cipelni is kell a popóját és az már egyre nehezebben megy...
2010. szept. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!