Miért nem tud elaludni ma este a kisfiam?
Figyelt kérdés
A négyhónapos kisfiam eddig fürdés után max 1 órával már aludt és fel sem ébredt éjfélig. Ma meg még csak ásítozik 7 óra óta. Nem éhes, nem szomjas. Nyűgös és nem hajlandó semmi másra csak a kezembe lenni.2010. aug. 6. 21:48
1/8 anonim válasza:
Biztos szegény érzi ezt a kettős frontot.
2/8 anonim válasza:
vagy lehet, hogy valami más miatt nem alszik
4/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy a hidegfrontoknál mindig aluszékony. A melegfrontoknál nyűgös, de nem ennyire.
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 6. 22:07
5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami módszer, amivel tudok neki segíteni?
2010. aug. 6. 22:07
6/8 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy az ínye is meg van duzzadva egy kicsit. Lehet hogy azért is nyűgös?
2010. aug. 6. 22:32
7/8 anonim válasza:
fogzás lehet a dologban,meg ez a hülye ront.az én 4.5 hós lányom álltalában este 9-reggel 6-7 ig alszik.most pár hete nyáladzik mint az őrült,tömi a kezét a szájába.vacsinál a kaja sem kllett neki annyira,és nagyon nyüglődött az elelvással..biztos ez a rohadt idő...én is hülye vagyok tőle...
8/8 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, hogy a bal felső szemfogánál van megdagadva az ínye. Pedig általában nem ez jön először. Nem?
2010. aug. 7. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!