Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kisfiam csak cicin...

6 hónapos kisfiam csak cicin hajlandó elaludni. Hogyan szoktassam le? (tejem egyre kevesebb)

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Cumival?

(de képesek tovább cicizni tej nélkül is...tapasztalat)

2010. aug. 13. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd talál magának mást később. Neki ez nagyon megnyugtató.
2010. aug. 13. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kell leszoktatnod!miért akarod?neki ez a nyugalom,ne vedd el tőle.gondolom nem cumizik?
2010. aug. 15. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokáig nekem is ez volt a nagy "problémám" , hogy hogyan? Addig gondolkodtam rajta, míg rájöttem, hogy minden gyereknek kell valami nyugató dolog az életében. Szóval, ha egyikről leszokik kell egy másik. Nem nagyon ismerek olyan gyereket, aki nem cumizik, nem cicizik és nem is szopja az ujját. Mindezek után én úgy döntöttem, hogy még nem szoktatom le róla, egyszer majdcsak elhagyja magától, ha nem majd később töröm rajta a fejem. Most 8 hós és még nagyon igényki a szopizást, és még mindig cicin alszik el.
2010. aug. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!