Mit szóltok hozzá? Sarka Kata és a gyerekdiéta?
Úgy általában nem érdekelnek a "celebjeink", de ha ez igaz, akkor szerintem tuti nem normális dolog!
Undorító, szívtelen egy ember, nem az eszéről híres Sarka Kata!
Szánalmas bolond!
már nem tudja mivel kerüljön címlapra...
a férjét diétáztassa,ne a gyereket..
Aki fel van háborodva hívja nyugodtan a gyámügyet és a gyermekvédelmet. S tájékoztassa őket, ha már olyan vaksik, hogy nem olvassák a híreket :) Vagy nem érdekli őket a bulvár.
Mindenesetre sem ez a liba, sem súúúúúbertné nem tekinthető anyának. Egy anya nem viselkedik úgy ahogy ezek!
Idióta öntelt p..csa! Elvenném tőle a gyereket!! Hogy képzeli, hogy egy 6 hónapos babának majd Ő szabja meg hogy mennyit egyen!? Tudja a szervezete annak a babának, hogy mire van szüksége!!
Jól felbosszantott mikor elolvastam! Szegény gyerek, milyen sors vár rá, ha már 6 hónappal a születése után diétáztatják...:(((
tápiban nem vagyok otthon.
anyatejből annyit szopizhat, amennyit akar, de úgy tudom, tápszereknél mértéket kell tartani.
de 1 celebtől mit várjunk? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!