Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért olyan fontos, hogy az...

Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 22:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%

Sőt, még az is LEHET, hogy nem jól volt beállítva ESETLEG a légzésfigyelő érzékenysége.

Nálunk gyári hármas beállításnál sokszor volt téves riasztás - kisfiam le is mászott a érzékelő lapokról, és a kókuszmatrac megszorult az ágyban, nem érintkezett teljesen az érzékelő lapokkal, így voltak riasztásaink, kisfiam közben édesdeden aludt. Mikor átraktuk az érzékenységet 4 és 5 közé, megszűntek a téves riasztások, sőt, még akkor is érzékelte a mozgást, ha csak kint volt a gyerek a pelenkázón, az ágy tetején.

2011. jan. 30. 12:55
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is kókuszmatracon alszik. Viszont rengeteget forgolódott, így vettem neki egy memory foam-os matrac feltétet a brendonban. Nem volt olcsó, de azóta sokkal kevesebbet forgolódik és sokkal jobban is alszik.

Nem volt olcsó, de megérte, és én sem a gyerekemen spórolok.

Viszont anyukáméknál az utazó ágyában szivacs van, azzal sincs bajunk, bár ott még csak nappal aludt.

Lehet lepontozni:))

2011. jan. 30. 14:15
 53/58 anonim ***** válasza:
55%

"Lehet nem jól tettétek oda, ilyet még nem hallottam.....nálunk ismerős körökben barátnőknél, rokonoknál senkinek nem volt baja ilyesmivel, mármint mindenkinek kókusz van (egymásnak ajánlgattuk), és a figyelő működik rendesen."

igazad van, ott a LEHET,mint hogy az is hogy ő ilyet még nem hallott!(melelsleg nem veled társalogtam hanem aki ezt írta!)

mint írtam, a normál matrac alatt, semmilyen beállításra nem volt szükség és működött, működik rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mellesleg az angel car és a baby controll is a legérzékenyebbre volt állítva.

szóval én meg szeretem mikor okoskodik valaki azon hogy ki mit olvas el figyelmesen!

figyelj, a lányom koraszülöt lett, lélegeztetésre szorult, így nagyobb volt a kockázat, elhiheted hogy a légzésfigyelő eléggé jól, sőt inkább túlérzékenyen lett beállítva. azaz riasszon akkor is ha csak gyenge a légzés. hogy szakszerű legyen a baby control 3-as alat riaszt, az angel car pedig 4-esre volt! mióta matracot cseréltünk a b.c. is fixen a 9-et mutatja!

én befejeztem ezt a témát, leírtam amit tapasztaltam, s azt hogy igenis ilyen is van.Hála az égnek azóta csak e3lemet kellett cserélnünk és nem voltmás gond vele!

2011. jan. 30. 18:21
 54/58 anonim ***** válasza:
Jól van na, nyugi már! :) relax! :)
2011. jan. 30. 18:23
 55/58 anonim ***** válasza:
55%

12.55-ös még annyit, hogy a baby controllt használjuk ugye és mivel kombi kiságyunk van, így nekünk is érzékeli a mozgást mikor pelenkázok! a beállítással semmi gond nem volt.

és mostmár tényleg vége!

és lehet engem is lepontozni csak azért mert nem vagyok oda meg vissza a kókuszmatracért.

2011. jan. 30. 18:25
 56/58 anonim ***** válasza:
na jó :)
2011. jan. 30. 18:27
 57/58 anonim ***** válasza:

Nem azért érdemel valaki lepontozást itt mert nincs oda a kókuszmatracért, hanem azért mert másokat sérteget azzal hogy sznobnak nevezi. Ne legyetek már lányok ilyen kis dacosak, hogy leírjátok hogy nektek sima van és már oda is írjátok hogy lehet lepontozni, anyuka létetekre!

Ha valaki egy ilyen marhaságon felbosszantja magát, igyon egy nyugtatóteát és ennyi! A lepontozást meg le kell tojni, azért mert valaki lepontozott, nem leszel kevesebb szóval nem kell tőle félni hogy valaki esetleg piros kezecskét ad!

2011. jan. 30. 18:30
 58/58 A kérdező kommentje:
Lányok, lányok, ez egy kókuszmatracos kérdés, nem légzésfigelős! :)
2011. jan. 30. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!