Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért olyan fontos, hogy az...

Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 22:19
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Mi egyébként itt vettük: [link]

Azt hiszem, ez 7 centis, de holnap meg tudom mérni neked, ha gondolod.

2011. jan. 29. 22:52
 12/58 anonim ***** válasza:

Mi sem vagyunk a legelőkelőbb családból, de nekem ennyit megért a hason alvó babám érdekében.

A 2. gyerkőcünk fekszik rajta azóta (2 éves koráig feküdt ott az első, a 2. is addig fog), és teljesen tökéletes. Alattunk 5 éve van, simán eladnák egy boltban új néven :)

2011. jan. 29. 22:55
 13/58 A kérdező kommentje:
Aki az előző linket küldted, köszi, én is pont ugyanezt az oldalt néztem... :)
2011. jan. 29. 22:55
 14/58 anonim ***** válasza:

Mivel nekünk csak a kókusz van, és az nem mélyedéses, így a szivacsról nem tudok nyilatkozni.

Épp a minap olvastam egy anyukától, hogy már 4 helyen mélyedés a matracuk, mert a babája nem moccan sehová, totál egy helyben alszik, és hiába forgatta a matracot. De ha agyonütsz, sem tudnám megmondani, hogy kókuszmatracról vagy szivacsról írt. :(

2011. jan. 29. 22:56
 15/58 A kérdező kommentje:
2011. jan. 29. 22:56
 16/58 anonim ***** válasza:
Nem csak a sznobok használnak ilyen matracot, felejtsétek már el ezt! Nagyon baráti ára van a kókusznak is, próbáljátok ki, aztán sznobozzátok le a kókuszosokat..
2011. jan. 29. 22:57
 17/58 A kérdező kommentje:
És mondjuk vennétek ilyen kókuszmatracot vaterán használtan?
2011. jan. 29. 23:00
 18/58 anonim ***** válasza:

Háááát, őszintén? Nem. Azért nem, mert erre nagyon kell vigyázni, hogy ne érje nedvesség (sajnos olvastam már olyat, hogy emiatt bepenészedett). Éppen ezért én például olyan lepedőt vettem, aminek a hátulja vízhatlan anyagból van, de egyben légáteresztő - így a pisibalesetek, bukások esetén sem lett a matrac sohasem nedves, még egy kicsit sem. (Elefáni bababoltban biztosan lehet ilyen lepedőt kapni, mi ott vettük.)

És amúgy is úgy voltam vele, hogy a matrac az ne legyen használt.

2011. jan. 29. 23:02
 19/58 anonim ***** válasza:
Én nem vennék, semmilyen esetben sem :)
2011. jan. 29. 23:03
 20/58 A kérdező kommentje:
Ok, tehát totál légáteresztő, ezért jobb, mint a szivacs, viszont nem érheti semmi nedvesség, ezért extra kütyü alátét kell hozzá, ami viszont nem értem, hogy hogyan tartja fenn a nedvességet, de közben tartja meg légáteresztőnek a matracot?
2011. jan. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!