Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?
"A kókusz könnyű szerkezetű, rugalmas és teljesen moly, atka és baktériumtaszító, ezáltal a kókuszmatrac is.
A kókuszmatrac használat során az esetleges nedvességet, izzadtságot a kókusz rostszerkezete segítségével elvezeti, elpárologtatja. A kókuszmatrac kemény, stabil fekvőfelületet biztosít, latexszel kombinálva, így a kókuszmatrac ideális választás mindenki számára.
A kókuszmatrac használata hozzájárulhat az allergia és az asztmás tünetek enyhítéséhez is."
Na jó, egye fene, beleadok apait-anyait... :))
Mivel nekem nem lett nedves soha, és eleve csak ilyen lepedőt vettem, ami vízhatlan hátuljú, ezzel kapcsolatban sem tudok nyilatkozni. Biztos vagyok benne, hogy nem minden kókuszmatrac-tulajdonos vett ilyen vízhatlan izét, és mégse ment tönkre a matracuk. :))
A kókuszmatrac legértékesebb tulajdonságai:
* természetes anyag
* nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik
* nedvességet nem szív magába
* kitűnően szellőzik
* atka-, moly- és baktériumálló
* gátolja az asztmás megbetegedést
* kedvező hatású az allergiával szemben
* a hátgerincet stabilan alátámasztja
* felfekvéses betegeknek ideális
* különböző keménységben készül
* használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik
Az én babám alatt nincs semmi lepedő, nem folyik ki neki a pisi.
Barátnőmnél nincs lepedő, de kifolyik neki a pisi, de a kókuszmatrac nem szívta magába a szagokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!