Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért olyan fontos, hogy az...

Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 22:19
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd, hogy hogyan, de olyan anyagból van az a lepedő (a hátulja). Sokan nem használnak ilyet, de én azért vettem, mert kisfiam elég sokat bukott, és nem akartam, hogy emiatt a matrac büdi tejszagú, és nedves legyen.
2011. jan. 29. 23:08
 22/58 anonim ***** válasza:

"A kókusz könnyű szerkezetű, rugalmas és teljesen moly, atka és baktériumtaszító, ezáltal a kókuszmatrac is.

A kókuszmatrac használat során az esetleges nedvességet, izzadtságot a kókusz rostszerkezete segítségével elvezeti, elpárologtatja. A kókuszmatrac kemény, stabil fekvőfelületet biztosít, latexszel kombinálva, így a kókuszmatrac ideális választás mindenki számára.

A kókuszmatrac használata hozzájárulhat az allergia és az asztmás tünetek enyhítéséhez is."

2011. jan. 29. 23:08
 23/58 anonim ***** válasza:
Ja, és akinek nem bukós a babája, az derékrésztől lefelé tesz csak fel a normál lepedő alá egy gumilepedőt, hogy a pisibalesettel se legyen nedves a matrac - így a baba fejénél még mindig megvan a légáteresztés.
2011. jan. 29. 23:09
 24/58 A kérdező kommentje:
Na de akkor most az utolsó kommenttel nekem nem fér össze az hogy valaki más meg azt olvasta, hogy bepenészedhet... ?
2011. jan. 29. 23:10
 25/58 anonim ***** válasza:
Ott azért valószínűleg a nem megfelelő páratartalom is közrejátszik... mondom, 16 hónapja használjuk, gond nélkül. Mindegy, azt veszed meg, amelyiket akarod, én ugyan nem győzködlek...
2011. jan. 29. 23:12
 26/58 A kérdező kommentje:
De győzködjél! :) Csak azt akarom biztosra tudni, hogy mennyi extra kütyü kell még hozzá? Tehát mondjuk működik a gumi alátét nélkül is, vagy úgy tönkre megy?
2011. jan. 29. 23:13
 27/58 anonim ***** válasza:
nekünk is kókusz van, soha nem penészesedett be, és mélyedés sincs rajta
2011. jan. 29. 23:15
 28/58 anonim ***** válasza:

Na jó, egye fene, beleadok apait-anyait... :))

Mivel nekem nem lett nedves soha, és eleve csak ilyen lepedőt vettem, ami vízhatlan hátuljú, ezzel kapcsolatban sem tudok nyilatkozni. Biztos vagyok benne, hogy nem minden kókuszmatrac-tulajdonos vett ilyen vízhatlan izét, és mégse ment tönkre a matracuk. :))

2011. jan. 29. 23:16
 29/58 anonim ***** válasza:

A kókuszmatrac legértékesebb tulajdonságai:

* természetes anyag

* nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik

* nedvességet nem szív magába

* kitűnően szellőzik

* atka-, moly- és baktériumálló

* gátolja az asztmás megbetegedést

* kedvező hatású az allergiával szemben

* a hátgerincet stabilan alátámasztja

* felfekvéses betegeknek ideális

* különböző keménységben készül

* használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik

Az én babám alatt nincs semmi lepedő, nem folyik ki neki a pisi.

Barátnőmnél nincs lepedő, de kifolyik neki a pisi, de a kókuszmatrac nem szívta magába a szagokat...

2011. jan. 29. 23:16
 30/58 A kérdező kommentje:
aham... de mondjuk habszivacshoz ugyanúgy kéne ilyen vízhatlan cumó?
2011. jan. 29. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!