Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?
No, a pontozással nem megyek sokra, viszont ez a sok válasz nagyon vegyes felvágott... azért persze egy picit okosabb lettem. :)
Tehát légáteresztő, nem muszáj alá gumilepedő, de a szivacs alá is kéne lepedő, és amúgy is van kb. 6ezerért, a szivacs meg 5ezerért, szóval mért ne vegyek kókuszt? :)))
A "ne vegyél kókuszmatracot mert sznobság" rokon mondat azzal hogy
"ne vegyél új ruhát hanem túrjál, minek kérkedni?"
"minek játék neki amikor jó neki a flakon meg a fakanál is, ne flancoljunk má'"
Ezektől falra mászok. Én is spórolok, de NEM a gyereken.
Erről ennyit.
Na igen, anyáink ezen nőttek fel...
Csak az nem tudatosul senkiben, hogy egyre kevesebb lesz a csecsemőhalál, kevesebbek lesznek a betegségek, csökken az allergiások száma, az intelligenciahányadosunk is egyre magasabb lesz -ha ez nem is látszik némely emberen :))
De valóban, anyáink sima matracon nőttek fel...
Nem azt kell nézni hogy mit csinltak anyáink.
Anyáink 1 hónaposan almát ettek, 10 évesen dolgoztak....a csecsemőhalál gyakoribb volt mint most, leginkább éjjel, álmukban, a régi szovacsmatracokon amit úgy imádott az atka is, ami meg allergiát okozott.
23.44-es vagyok.
márpedig elhiheted hogy nem tettük rosszul a figyelőt a matrac alá. mert ha egyiket úhgy rakod okés, na de kettőt is? ráadásul az egyiket a kórházból kaptuk mivel lélegeztetésre szorul a lányom születése után, s ráaádul két lapos a baby contorll is, tehát nagy területet befog. később kérdeztem ezt a dokitól és ő is mondta hogy valószínű akkora pici volt a baba hogy tényleg nem érzékelte rendesen. 45cm és mint írtam 2300g volt. kicseréltük szivacsra és mind a kettő normális értéket mutatott.
szeretem azért hogy egyből írod: nem jól raktad alá. azért mert te nem találkoztál ilyennel, még létezik ez a probléma. nem egyszer tettük alá, próbálgattuk jó párszor. és hogy lehet hogy akkor a szivacs alá meg egyből jól tettük be?!
ettől függetlenül én úgy vagyok vele, mindenki olyan matracot vesz ami neki szimpatikus!
Azt írta, LEHET hogy nem jól.
Szeretem azért amikor valaki nem okvas figyelmesen, ezért képes egy több-bekezdéses ingerült hangvételű védőbeszédre holott az több energia mint figyelmesen elolvasni midnen szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!