Mért olyan fontos, hogy az újszülött kókuszmatracon aludjon és ne habszivacson? Mit árthat neki a habszivacs?
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, csak kíváncsi voltam és rákerestem.
Akkor jól gondoltam, hogy nem megfelelő páratartalommal áll összefüggésben a penészesedés... illetve szigetelési problémákkal.
Egyébként egy-két szobánkban nekünk is voltak penészfoltjaink (új építésű ház - kiszáradása alatt jelentkezett), de a kókuszmatracnál soha nem tapasztaltuk.
ez a vízhatlan cumó (lepedő) azért jó, mert a matrac nem lesz pisis, így a szivacs alá is lehet venni természetesen
de a sima vízhatlan cumó már nem légáteresztő, így ha ilyet teszel a kókusz alá, akkor elveszíti a lényegét, a légáteresztő képességét,
vki írta, hogy ő szerzett vmi speckó lepedőt, na ilyet kéne a kókusz alá beszerezni
Elolvastam a szakértő véleményét is. :)
Csak azért linkeltem, hogy előfordulhat, hogy bepenészedik...
Mondtam, hogy nem kötekedek! :)
Nekünk is kókusz van. Babám nyálzik, bukik, minden, de a matracon nem látszik semmi. Nincs mélyedés sem.
Szivacs is lehet jó, ha minőségi. Azonban a minőségi szivacs (Dormea és társai) némelyik drágább mint a kókusz. Én a kókusz matracomat 10.000-ért vettem.
A szerva itt-csere ott beíró humorát nem értettem, de azt meg egyenesen gusztustalannak tartom hogy lesznobozott ismeretlenül másokat, sosem szerettem az ilyen gyerekes, általánosító, nagyszájú, és ostoba viselkedést.
Hajrá, hajrá! Pontozzatok!
Nem írtam, hogy ne vegyen a kérdező kókuszmatracot, csupán a tapasztalatomat osztottam meg. De úgy látszik, ez valakit nagyon zavart. Az 1. hozzászóló is lepontozva... Csak a kérdésre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!