Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más anyuka hogy tűri a monoton...

Más anyuka hogy tűri a monoton napokat? Minden nap ugyanaz.

Figyelt kérdés
Mit tesznek azért, hogy ne hülyüljetek bele az "egyedüllétbe"? Egész nap egyedül, este fáradtan esik be apuka, barátoknak mindig fontosabb dolguk van stb. Én ezért érzem magam egyedül... Én nem gondoltam volna, hogy ennyire megterhel, hogy anyuka lettem. Más egy kisbabával beszélgetni egész nap... biztos értitek mire akarok kilyukadni
2011. jan. 24. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!!

Nehezen birom én is, de most már van egy kis szellemi munkám itthonra. Ez kirángat a napi mokuskerékből és még jo érzés is hogy teszek hozzá a családi kasszához. Egy éve vagyok itthon,de minden tiszteletem azoké akik több évig birják ezt csinálni. Imádom a lányomat,de kicsit többet szeretnék néha mint a cica, kutya, papa, stb szavak. De amikor kiborulok akkor odajön, megfogja a két kezével az arcom és megpuszil.. kell ennél szebb dolog??? Ez erőt ad és ujra lesz kedvem mindenhez.

Kitartás mindenkinek!!!!

2011. jan. 24. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
teljesen együttérzek veled,kedves utolsó,szinte ugyanez a helyzetem:(ha van kedved nekem írhatsz privit:)
2011. jan. 24. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
ill.utolsó előtti:)
2011. jan. 24. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
na akkor bocsi 13.52esnek szólt a kommentem bocsika,na innen is látszik:)
2011. jan. 24. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz...Több megoldás is létezik.Az egyik,hogy kitalálsz magadnak valamit,amíg a kicsi(k) alszik.De valami olyat,ami nem csak leköt,hanem valóban kikapcsol.Én elkezdtem könyvet írni.Valóban kikapcsolja az agyamat,olyan,mintha meditálnék...:-)

Meg tényleg gyakran ki kell mozdulni a kicsivel is és nélküle is (habár nálam sajnos ez nem megoldható...a kicsivel még csak-csak de 1 éves és én még sehol sem voltam nélküle,legfeljebb 2x vásárolni...).

2011. jan. 24. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én jól. Már 11. éve vagyok itthon (ma 7 hós a legkisebb + két nagyobb). Annyira megszoktam hogy már nem is akarom hogy másképp legyen, pedig az is eljön majd. Nem unatkozok, mindig van mit tenni és ha szabadom van akkor olvasok vagy tévézek, netezek, örülök, hogy ezekre jut egy kis időm. Plussz azért barátokhoz is elmegyek közbe.
2011. jan. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!