Más anyuka hogy tűri a monoton napokat? Minden nap ugyanaz.
Sziasztok!!!
Nehezen birom én is, de most már van egy kis szellemi munkám itthonra. Ez kirángat a napi mokuskerékből és még jo érzés is hogy teszek hozzá a családi kasszához. Egy éve vagyok itthon,de minden tiszteletem azoké akik több évig birják ezt csinálni. Imádom a lányomat,de kicsit többet szeretnék néha mint a cica, kutya, papa, stb szavak. De amikor kiborulok akkor odajön, megfogja a két kezével az arcom és megpuszil.. kell ennél szebb dolog??? Ez erőt ad és ujra lesz kedvem mindenhez.
Kitartás mindenkinek!!!!
Tényleg nehéz...Több megoldás is létezik.Az egyik,hogy kitalálsz magadnak valamit,amíg a kicsi(k) alszik.De valami olyat,ami nem csak leköt,hanem valóban kikapcsol.Én elkezdtem könyvet írni.Valóban kikapcsolja az agyamat,olyan,mintha meditálnék...:-)
Meg tényleg gyakran ki kell mozdulni a kicsivel is és nélküle is (habár nálam sajnos ez nem megoldható...a kicsivel még csak-csak de 1 éves és én még sehol sem voltam nélküle,legfeljebb 2x vásárolni...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!