Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenhol hònapokat kell...

Mindenhol hònapokat kell vàrni a Dèvèny tornàra?

Figyelt kérdés
Tegnap hívtam egy Dèvènyes szakembert ès nagyon elkeserített, mert hosszù több hònapos vàròlista van nàla.Tudnàtok ajànlani valakit ahol nem kell ennyit vàrni ? Pest vagy Jàsz-Nagykun- Szolnok vagy Csongràd megye is szòba jöhet .Köszönöm.
2011. jún. 18. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. jún. 18. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi Budapestiek vagyunk,itt is 2-3 hónapot kell várni,de a központi számon/3-555-392/megadtak olyan dévényis-gyógytornászok számát,akik a kerületünkben dolgoznak.Kb 1 héten belül már tudtunk is kezdeni.
2011. jún. 19. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm ,hogy vàlaszoltatok. Mi kecskemètiek vagyunk ès itt egèsz Bàcs megyèben csak 2 Dèvènyes szakember van tehàt nagyon-nagyon sokat kell vàrni. Azèrt gondoltam,hogy elvinnèm mèg akàr Budapestre vagy màshovà is a kisfiamat.

Kedves utolsò vàlaszolò leírnàd ,hogy Ti hovà jàrtok ès az elèrhetôsègèt is.

2011. jún. 20. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,utolsó vagyok.Leírom,szívesen,Csillaghegyre járunk,épp tegnap voltunk,kicsit csalódott is vagyok,mert állapotfelmérésen voltunk,semmi baja a fiamnak,csak korababa volt,azért vittem el,most lesz 7 hónapos és nem nagyon akar fordulni.A gyerekorvosunk szerint még várjunk 1 hónapot nyugodtan,mert ő csak 6 hónaposnak számít,fejlődésneurológián mindent rendben találtak.Szóval csalódott csak azért vagyok,mert elég kemény volt,kicsit trauma az anyukának,a fiam végig bőgte,50 perc volt és 5500 ft,amit kicsit sokallottam,mert az állapotfelmérés 3000 volt és ott nem említették,hogy a kezelés majdnem dupla annyi lesz.Ami havi szinten 22000 ft,ami nekünk kicsit sok azért,hogy nincs baja a fiamnak,csak lusti még.Ezt azért írtam le,hogy Téged ne érjen meglepetés,a hely egyébként tiszta,a hölgy tündéri,abszolút profi és ahol van gond ott biztosan meg is éri ezt a pénzt kifizetni ,de szerintem mi most felfüggesztjük és várunk még kicsit,hátha magától is beindul a fiam.Ha ezek után is érdekel, nagyon szívesen leírom az elérhetőséget.
2011. jún. 21. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia. Idôközben felhívtam az elsô vàlszolò àltal belinkelt alapítvànyt. Nagyon kedvesek voltak ès màr kaptunk is idôpontot. Nagyon köszönöm a hasznos vàlaszokat mind a kettôtöknek.
2011. jún. 21. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!