Babájukkal, gyermekükkel otthon lévő anyukák, ti nem unjátok néha a monoton, egyforma napokat?
2 éve vagyok itthon és még nem unom.
Mindog van mit csinálni, hova menni.
Szeptemberben vissza kell menni dolgozni, f8-ra fogok járni:-(( csak az dob fel, hogy jön a nyár és a nyaralás.
Amikor a fiammal voltam itthon 10 éve,akkor valamiért roszabb volt, talán mert többet voltam egyedül, na emiatt van egy kis lelkifurdalásom.
Hazudnék, ha azt írnám, hogy soha nem unom, ilyenkor szóvá is teszem. Pénteken is egy hirtelen elhatározással közöltem a férjemmel, hogy elmegyek este a barátnőmmel pizzázni, 10 perc alatt összekészültem, mert már nem bírtam tovább:) Egész héten tanulás a nagyokkal, házimunka, ellátom a két évest, úgy éreztem, muszáj kimozdulni. Az a 2 óra is tök jó volt.
Amúgy meg SOHA az életben ilyen jó dolgunk nem lesz, talán csak anyukánk hasában voltunk ilyen könnyen, mint most, hogy itthon lehetünk GYES-en:) Nem más osztja be az időmet, hanem én, legalábbis délelőtt így van. Ha van kedvem, teregetek, ha nincs, majd csak este. A munkahelyen már ezerszer nehezebb lesz.
Szóval fel a fejjel:)
De, nagyonis!
2 gyerekkel vagyok itthon, vidék, boltok nélkül, barátnőmék nem érnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!