Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1. szülinapi zsúrral kapcsolat...

1. szülinapi zsúrral kapcsolatban tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

2 szobás a lakásunk, én szeretném egy nap letudni a zsúrt.

6 vendég sok lenne, szerintetek? (a család egyes tagjai szerint igen, szerintem nem, 2-2 nagyszülő és párom tesója+csaja)

A tortán kívül mivel kínáljam meg még a vendégeket?

Hányra hívjam őket? A babám 3-4 körül alszik mostanában. 5-ig hagyom maximum, legkésőbb 7-kor fürdés. A legjobb 1 óra lenne.

Nálatok meddig maradtak a vendégek? Karácsonykor is hiába kértem, hogy jöjjenek anyósomék 1 körül, mert utána akár már fél3-kor is álmos lehet, kényelmesen megebédeltek, jöttek 2-kor és olyan nyűgös volt a kisfiam, sírt is, pedig nem szokott, főleg ha van aki szórakoztassa, hogy félórát maradtak csak, el is aludt amint elmentek.

Ha van egyéb jó tanács, azt is szívesen veszem.

2011. jan. 20. 20:25
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Látom itt vannak a habzó szájú anyukák is. Köszi a normális válaszokat!

De azért ez olyan szomorú, hogy arc nélkül annyira alpári, közönségesek tudnak lenni egyesek. Na ilyen anyukáktól mentsen meg a sors a játszótéren, akik a saját szokásaikat és elvárásaikat próbálják ráerőszakolni másokra, hogy csak az a jó, mert különben lehet olvasni a válaszok között, hogy milyennek tartják az embert, ha nem úgy csinálja, gondolja, mint ők.

2011. jan. 21. 15:43
 32/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem senki nem akar rád erőszakolni semmit, és én nem láttam azt, hogy bármelyik anyuka is fikázódott volna, vagy alpári lett volna, egyszerűen, csak megosztották veled a saját tapasztalataikat, amit illő volna megköszönni, ahelyett, hogy mindenkit lehordasz mindennek. Szerintem tegyél fel új kérdést, hiszen eldöntötted, hogy torta meg pogi lesz, és csak 1-2 órára akarsz vendégeket fogadni, úgyhogy inkább azt kérdezd meg, hogy ez ebben a formában ciki-e? Lepontozhat bárki, szerintem amit én most megfogalmaztam, az nem egyedül az én véleményem.
2011. jan. 21. 20:07
 33/35 anonim ***** válasza:
87%

"De azért ez olyan szomorú, hogy arc nélkül annyira alpári, közönségesek tudnak lenni egyesek."

Igen igaz. De az is rettentő szomorú, hogy arc nélkül mennyire hiányos az intelligenciája egyeseknek. Minimális intelligencia is elegendő ugyanis ahhoz, hogy leszólás, és fikázás helyett megköszönjék, hogy próbáltak segíteni.

Amit nem értek: te tulajdonképpen mit akarsz?

Feltettél egy kérdést, majd menet közben, a kommentekre reagálva leírtad, hogy mit nem akarsz csinálni. Tudom, szégyen, de itt senki nem gondolatolvasó, pusztán csak segíteni akartak, amit illett volna megköszönnöd. Ehhez azért nem kell zseninek lenni. Na mindegy.

2011. jan. 21. 20:56
 34/35 anonim ***** válasza:
0%

12:56-os és 13:09-es én vagyok a másik körülményes anyuka. Én is éjjel 11-kor fekszem le mert fősulira járok és nem sírok emiatt.Az én konyhám a gyerek szobája mellett van és bármennyire nagyon ügyes és olyan szuper anyuka vagyok mint ti nem tudok halkan főzni csörgés, kavargatás ,mosogatás nélkül.Márpedig az én gyerekem nem tud zajban aludni szerettem volna ha tud de nem, majd megtanul egyszer.

Szerintem menjetek el és vegyétek át a világ legjobb anyukájának szóló plecsnit, mert úgy látom ti aztán tudjátok a tutit, osszátok az észt a többi kérdésnél is ám, nehogy megfosszátok a többi anyukát hihetetlen okos ötleteitekkel, mert ugye a kérdezőnek és nekem sem jutott eszemben este megfőni..ez zseniális:)

Kedves kérdező szerintem csinál mindenki amit akar, mondjon amit akar.

Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánok mindekettőnk gyermekének:)

2011. jan. 23. 09:30
 35/35 anonim ***** válasza:
82%

Így van, csinál mindenki amit és ahogy akar.

Mi is csak tippeket, ötleteket adtunk, amik mind le lettek szólva - vagy nem ezért tette fel a kérdező a kérdést, és írta hogy "Ha van egyéb jó tanács, azt is szívesen veszem"?!?!?!

Egyébként én 68%-ban hasznos válaszokkal nem nagyon ugrálnék.........

2011. jan. 23. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!