Mit tegyek? Már tanácstalan vagyok fürdetéssel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam! Eddig nem volt gond a fürdésnél, de mióta kapaszkodva fel tud állni, illetve mióta próbálgat felállni azóta lehetetlen ezt véghez vinni. Egyszerűen nem marad nyugton a vízben, nem lehet ülve tartani. Az apjával fürdik együtt, mert a kiskádban már nem fér el, és nem bír vele. Folyton áll, ha bele ülteti sír. Pedig sok játék van a vízben de nem játszik, nem köti le semmi. kb.3 perc múlva ki kell vennem. A víz hőmérséklete jó. Mit csináljak? Köszi mindenkinek aki ötleteket ad!2009. aug. 28. 20:00
1/7 anonim válasza:
Hagyjad, hadd álljo:-) Ha apa ott van, vigyáz rá, nem lesz baj. Fürdetni is lehet így, azt mondjuk tehted te, amíg apa fogja.
Amúgy majd elmúlik...
2/7 anonim válasza:
És miért nem állhat?Nem kell kínozni ha nem akar leülni,így is meg lehet fürdetni.Az én gyerekeimnek is volt olyan időszaka amikor álltak fürdés közben,eljön majd az az idő újra,amikor ülni fog.
3/7 anonim válasza:
Mintha én írtam volna!!!!!!!!!!!!Semmit hagyom állni!!!!
4/7 anonim válasza:
De miért nem állhat??Komolyan kérdezem,4 gyerekem van,egyik sem esett el soha a kádban,pedig voltak álldogálós korszakaik.
5/7 anonim válasza:
Az én kisfiam szintén inkább álldogál fürdés közben. Tettünk a kád szélére játékokat, ha ezeket megnézegti, megszerezheti, általában kedvet kap egy kis játékhoz leülve is. Ő is az apukájával fürdik. Néha-néha vmi mást is csempészünk a fürdőjátékaihoz (pl.üres tusfürdős doboz)és az újdonságot két kézzel szeretné megvizsgálni. Ehhez pedig le kell ülnie.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Hagyd, hogy álljon. Majd ha nem lesz ez ekkora újdonság, akkor leül és játszik a játékokkal!
7/7 A kérdező kommentje:
Most hogy így mindenki egyöntetűen ezt írja, őszintén megmondom nem tudom miért nem állhat. Végül is állhat, csak nem értem hisz eddig imádott benne ücsörögni. Nekem ő az első babám, és kicsit furcsáltam ezt a viselkedését. De ha már nálatok is volt ilyen akkor megnyugodtam, hogy nem csak ő csinálja ezt. Köszi mindenkinek
2009. aug. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!