Teljesen tanácstalan vagyok 10 hónapos babámmal kapcsolatban?
Igazuk van az előttem válaszolóknak, ne vedd el még a cumit.Még 10 hónaposan kicsike...majd ráérsz hadakozni vele ha 2 éves lesz:)Szerencse, hogy csak lefekvéskor cumizik, így főleg hagyhatod még néhány hónapot.
De ha nagyon leakarod szoktatni, akkor leírom, hogy a hugom hogyan szoktatta le a kislányát.Egyik kezébe adta a cumit, másikba valami fincsi innivalót, és azt mondta neki, hogy válaszd, amelyiket akarod.És nem a cumi kellett neki...Igaz, ő már másfél éves volt.4 estén keresztül mind a kettőt a kezébe adta, az ötödik napon a cumit már nem, és nem is kereste.
Engem így szoktatott le anyukám (én éjjel-nappal nagy cumis voltam)Sétáltunk az utcán, találkoztunk egy ismerős nénivel.Anyu elkezdte kérdezgetni tőlem, hogy odaadjuk-e a néninek a cumimat, mert ő is szeretne egy ilyet.Én odaadtam neki.Pár óráig nem is kerestem,este kezdett hiányozni.Akkor mondta anya, hogy nem emlékszel, odaadtad a néninek.Elkönyveltem hogy nincs, és többet nem is volt:)
Ezek egyáltalán nem drasztikusak, de ugye mi már nem 10 hónaposak voltunk.A Te babád ahhoz még pici, hogy megértse a dolgokat, ha most el akarod venni, szerintem csak úgy sikerül, ha hagyod, hogy sírjon pár estén keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!