Pocsák anya vagyok? Más is megőrül néha a gyerekétől?
Tudom,hogy kérdezték már,de nem a visszakeresős linkekre vágyom,hanem kis vigasztalásra.
7 ónapos lesz a fiam,ma egész nap nyűglődik.
Kapott Nurofent,utána is ordított,tehát nem a foga miatt csinálja.
Éjszaka sem alszik jól,napközben is alig lehet letenni,néha tele van a hócipőm vele.
A férjem meg csak annyit mond,hogy ne beszéljek csúnyán.
Mondjátok,hogy nemcsak én vagyok ilyen...
Csak egy idézet a védőnőmtől:
"Talán nem is anya az olyan, aki nem akarja fél évente egyszer széthasítani a gyerekét" :) A csúnya beszéd valóban nagyon rossz, mindig kérj bocsánatot, ha kiszalad valami a szádon. Az indulat érthető, de te vagy a felnőtt, próbáld meg úgy megoldani, ahogy azt a gyerekedtől is elfogadnád késöbb.
Szia!
Szerintem nem vagy pocsék anya, csak néha tele lesz az ember hócipője. Szerintem az hazudik, aki soha nem érzett hasonlót - vagy csak szégyenli bevallani önmagának is. Amikor az ember ilyesmint érez a férje/párja iránt, akkor sem mondják rá, hogy rossz feleség/társ. Nekünk is vannak rossz, rosszabb és nagyon rossz napjaink + a gyerekednek is az lehet + az időjárás sem a legjobb = kész is a baj, feszültség. Szerintem ennyiről van szó.
Kitartás!!!!!
Aranyosak vagytok,köszönöm!
Amúgy nem a gyerekkel beszélek csúnyán,hanem a férjemmel,amikor nem érti meg,amit mondok.
Utolsó válaszolónak:
Esküszöm kipróbálom,köszi a tippet.
Szerintem se vagy pocsék anya,senki idegei nincsenek kötélből.Ha az ember folyamatosan nem piheni ki magát akkor még ingerlékenyebbé válik.Én is a párommal szoktam "morogni".Ha a baba sokat nyűglődik én szoktam neki énekelni és úgy babusgatom,attól általában megnyugszik.
Sok türelmet és kitartást egy 8 hónapos fiúcska a nyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!