Hogy viselték a babáitok a műtétet? Hétfőn műtik a fiamat, és nagyon félek, egy kis bíztatást szeretnék kérni Anyukák!
nálunk ugyan nem műtét volt, de a 2 éves fiammal és a 4 éves lányommal be kellett feküdnöm a korházba. egyszerre tették be nekik az infúziót. iszonyú érzés volt, h nem lehettem ott, h vígasztaljam őket míg bekötik nekik. de így utólag ezt tartom helyes döntésnek. igazából alig fogtam fel az egészet. tettem a dolgom, foglalkoztam a gyerekekkel, ha kértek valamit odadtam nekik, próbáltam beléjük erőltetni pár csepp vizet és napi 1-1 popit. igazából hazaérkezésünk utáni napon jöttek ki rajtam a mellékhatások. ekkor ütött ki az ideg.
Próbálj úgy nekiindulni, h azzal teszel neki jót, ha erős maradsz és érzi azt rajtad, h amit a dokik tesznek az jó neki. ha érzi rajtad a félelmet, bizonytalanságot, akkor csak megnehezíted neki a dolgot.
hidd el ez igazából csak téged készít ki, őrajta se-perc alatt átmegy. pici még.
Hűha :( Na most aztán tényleg nyugodt vagyok.
Neki a heréjét kell lehozni a zacskóba, és nincs semmilyen sérve.
Remélem azóta szépen helyrejött a kisfiad, és minden ok! Nagyon sajnálom, hogy így jártatok!!!! Köszönöm a tapasztalatot.
bár lányom van,5 hónapos és hála az égnek nem kellett még műteni, remélem nem is kellesz. de Te na ggódj, biztosan jó kezekben van. ismered a dokit? ajánlotta valaki? az altatóorvos meg biztosan jól képzett, ért a babákhoz, az adagokhoz.
sok sok szerencsét, drukkolok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!