3 hónapos babánkkal el kell költöznünk. Nagyon meg fogja viselni? Költöztetek ekkora picúrral? Mik a tapasztalatok? Hogy viselték? Félek!
mi is kb 3 hósan költöztünk, semmi gond nem volt, észre se vette
sőt, azóta alussza át az éjszakákat, szerintem jobb helyen van itt az ágya
Félek,mert már olyan kis felfedező.Megszokta az eddigi helyet ,már "tudja" mi hol van.
Mi lesz ha keresi a csillárt,a virágokat.. :)
Kicsit hülyén hangzik de tényleg ezek miatt aggódok.
Máshol lesz az ágy....
Nem zavarja össze nagyon?
Ha a mamánál vagyunk,ott vagyok én is meg apa is és akkor is nyugtalan meg sirdogál,mert hát nem az ő megszokott kis világa..
Akkor en leszek az ellen pelda. A fiam 3 es fel honapos volt amikor koltoztunk...hat megviselte, pedig vele voltunk...kb masfel ket het kellett hogy belerazodjon az uj dolgokba. De tuleltuk :)
Mostmar nagyon szeret itt mindent, hiszen van sajat szobaja, micimackoval...es ahogy eszre veszem a macikat nagyon kedveli.
Ne aggodj, ha meg is viseli, hamar belerazodik. Strapabiro kis "szerkezetek" ezek a lurkok
Lehet hogy egyeseknek nem fog tetszeni amit írok, de nem baj.
Hát, kérem, mi mióta megvan a Törpe folyamatosan "költözünk".
A kórházból a szüleimhez mentünk haza, (itthon, azaz anyóséknál tetőtérbépítést csinálunk, ide nem akartam jönni, mert épp a tetőt ácsolták akkor), aztán pár hét múlva mégis hazaköltöztünk, aztán amikor újra zajos meló következett, akkor irány vissza anyámékhoz, és így tovább.
Mindkét helyen babasarok várja a Törpét, van saját kiságya játékokkal, stb. Csak a legszükségeebbeket visszük ilyenkor magunkkal(légzésfigyelő, tápszer, néhány fontos játék...)
Szóval a Törpe utazó nagykövet, de nem viseli meg a dolog egy picit sem. Nem nyűgös, ugyan úgy eszik, a napirendet mindenképpen tartjuk, így nincs probléma.
Sőt, anyáméknál sokkal jobban alszik, mint bárhol máshol.
Ja, és pár hét múlva végre be tudunk költözni a tetőtérbe, ahol már saját szobája lesz. Max az lesz majd neki furcsa, hogy anya nem ugrik azonnal minden nyikkanásra, vagy majd kérőbb jelenik meg a színen, mint szokott.
Szóval nálunk nem volt gond belőle.
mi is költüztünk már vele párat:)
mikor terhes lettem vele, akkor kiköltöztünk külföldre, a párom szüleihez.
a kórházból oda vittük "haza", de 6 hét múlva költöztünk a saját lakásunkba.
aztán mikor 5 hónapos volt, megint költöztünk, mert a régi lakást kinőttük.
nem volt vele gond, mi vele voltunk, és hát amit megszokott, bútorok, virágok... idővel a helyükre kerültek, 2-3 nap alatt megszokta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!