Tapasztalatok? Lánykámon kb. egy hete megjelentek ilyen kiszáradás szerű piroskás foltok.
Figyelt kérdés
Minden este bekenem direkt gyógyszertári krémmel, de minden este egyre többet látok rajta. Már átváltottam más testápolóra, de semmi javulás, sőt. Természetesen átviszem a dokihoz, de mégis kíváncsi lennék, hogy kivel volt már hasonló. (20 hós, tehát már nem annyira érzékeny azért a bőre)2011. nov. 22. 20:57
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor télen gyakran előfordul. Testápoló helyett vegyél kifejezetten száraz bőrre való babaolajat. Nálunk ez segített. Ha nem válik be, akkor valami más lesz, ami dokit igényel.
2/5 A kérdező kommentje:
Van babolajunk itthon, holnaptól akkor kipróbálom. Annyi még, hogy kb. hány nap alatt láthatok javulást? Mert akkor ezt még doki előtt megpróbálnám. Neki is volt már hasonló tavaly, de akkor a gyógyszertári krém jó volt.
2011. nov. 22. 21:28
3/5 anonim válasza:
Nekem az ekcéma jutott az eszembe - vidd el dokihoz!
4/5 anonim válasza:
Ekcema szerintem.
Leggyakrabban a tej, tejtermek okozza.
5/5 anonim válasza:
Az enyém is ekcémás, szerintem nektek is az. A száraz bőr is okozhatja, próbálkozz néhány napig az olajjal, vagy keverj kicsi olajat a testápolóba. Sajnos én is nap mint nap csinálom, de mostmár legalább nem vakarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!