Anyukák, Van valakinek TEFAL ActiFry olajsütője (C. Sz: 771267)? Tapasztalatok erről?
Karácsonyr akpnánk olajsütőt, mert az enyém elromlott. Tefal Versalio vlt. csz: 377507-es, de max 2-3 évig bírta. A kapcsolója elromlott, s kb. majdnem annyiba került volna a javítása, mint amennyi volt :(
Így após felajánlotta h vagy vesz egy ilyet, mert a munkahelyén olcsóbban hozzájut. Mi 27ezerért vettük, de ő megszerezné 16-ért.
De én félek ilyet venni. S erre gondoltam helyette:
Tefal ActiFry olajsütő. C.sz. 771267
Ilyen van valakinek, mennyire jó?
Melyikkel járnék jobban?
Ez is akciós náluk. 44990 helyett 25990.
Ha utóbbi mellett döntünk, 15eret kapunk, s többit ki kell pótolni, szóval még így is jól járnánk.
Ez az actiFry keverőtálcsás, s egy kanál olaj kell csak bele. Ezért gondoltam h jó lehet, mert ugye gazdaásogos, olaj szempontjából, s egészségesebb is szerintem.
De mondta a párom, hogy szerinte nagyon sokáig sül meg benne minden, s a hús nem biztos h puha lesz, ha egy kanál olajban sül.
S még lenne egy 3. amin gondolkozunk:
Ez nem olajsütő, hanem konyhai robotgép
Moulinex Masterchef 8000 Csz: 19660
Ehhez a robotgéphez, ha van valakinek, milyen tartozékok járnak, s megéri-e ilyet venni?
Az olajsütő az biztos,hgy választjuk, csak nem tudjuk olyat ami volt, bár azt nehéz volt tisztitani, s hamar megadta magát vagy ezt az egy kanál olajas, forgótálcsásat válasszuk.
Utóbbit nme ismerjük, s jól jönne kis segítség, mennyire vált be nektek, megbántátok-e h ezt választottátok, milyen nehéz benne sütni, s milyen sokáig tart a sütés stb...
Tapasztalatot nem tudok írni , de én is mindig szemezek vele. Aztán újra és újra visszatérek a jó öreg lábas+olaj verzióhoz. Nekem még 26ezer is sok érte.
Ha sokan írnátok, hogy tökre bevált, akkor lehet, hogy én is gondolkodnék rajta.
Kíváncsian várom én is a többi választ
Valamit azért tudok róla mondani: eléggé be van korlátolva a használata a keverőlapát miatt. Panírt pl. leszedi róla menet közben. Sokkal kevesebb dolgot tudsz benne megcsinálni. Értelemszerűen pl. fánkot sem tudsz benne sütni. Most nem is jut eszembe más a sültkrumplin kívül.
Nekem ez a bajom vele.
De az tuti, hogy nagyon gazdaságos az olajjal
Én csak rántott húst és sült burgonyát szoktam az olajsütőben készíteni. Amúgy tegnap olvastam róla, utolsónak:9 ha neked ilyen van, hogy rántott húst úgy lehet benne készíteni, hogy a keverőlapátot kiveszed, s helyébe hőálló üvegpoharat teszel.
Ilyen poharat hol lehet beszerezni?
S neked, mennyire vált be a benne készített étel? Jobb mint ha az olcsóbb olajsütőkben készítenél ételt benne?
S te is csak rántott húshoz és sült burgonyához használod?
Nekem mikor a "hagyományos" olajsütőm volt, akkor is lábasban készítettem a töltött krumplit és a fánkot.
Tesómnak ilyen van!
Nyáron sütöttem benne olaj nélkül csirkefalatokat!
Nagyon jó lett és nem jött le róla a panír.
Krumplit is sütöttünk benne( fagyasztottat)
Én ilyet vennék ha megtehetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!