Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Van valakinek TEFAL...

Anyukák, Van valakinek TEFAL ActiFry olajsütője (C. Sz: 771267)? Tapasztalatok erről?

Figyelt kérdés

Karácsonyr akpnánk olajsütőt, mert az enyém elromlott. Tefal Versalio vlt. csz: 377507-es, de max 2-3 évig bírta. A kapcsolója elromlott, s kb. majdnem annyiba került volna a javítása, mint amennyi volt :(

Így após felajánlotta h vagy vesz egy ilyet, mert a munkahelyén olcsóbban hozzájut. Mi 27ezerért vettük, de ő megszerezné 16-ért.

De én félek ilyet venni. S erre gondoltam helyette:

Tefal ActiFry olajsütő. C.sz. 771267

Ilyen van valakinek, mennyire jó?

Melyikkel járnék jobban?

Ez is akciós náluk. 44990 helyett 25990.

Ha utóbbi mellett döntünk, 15eret kapunk, s többit ki kell pótolni, szóval még így is jól járnánk.

Ez az actiFry keverőtálcsás, s egy kanál olaj kell csak bele. Ezért gondoltam h jó lehet, mert ugye gazdaásogos, olaj szempontjából, s egészségesebb is szerintem.

De mondta a párom, hogy szerinte nagyon sokáig sül meg benne minden, s a hús nem biztos h puha lesz, ha egy kanál olajban sül.

S még lenne egy 3. amin gondolkozunk:

Ez nem olajsütő, hanem konyhai robotgép

Moulinex Masterchef 8000 Csz: 19660

Ehhez a robotgéphez, ha van valakinek, milyen tartozékok járnak, s megéri-e ilyet venni?

Az olajsütő az biztos,hgy választjuk, csak nem tudjuk olyat ami volt, bár azt nehéz volt tisztitani, s hamar megadta magát vagy ezt az egy kanál olajas, forgótálcsásat válasszuk.

Utóbbit nme ismerjük, s jól jönne kis segítség, mennyire vált be nektek, megbántátok-e h ezt választottátok, milyen nehéz benne sütni, s milyen sokáig tart a sütés stb...

2011. nov. 22. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatot nem tudok írni , de én is mindig szemezek vele. Aztán újra és újra visszatérek a jó öreg lábas+olaj verzióhoz. Nekem még 26ezer is sok érte.

Ha sokan írnátok, hogy tökre bevált, akkor lehet, hogy én is gondolkodnék rajta.

Kíváncsian várom én is a többi választ

2011. nov. 22. 08:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Valamit azért tudok róla mondani: eléggé be van korlátolva a használata a keverőlapát miatt. Panírt pl. leszedi róla menet közben. Sokkal kevesebb dolgot tudsz benne megcsinálni. Értelemszerűen pl. fánkot sem tudsz benne sütni. Most nem is jut eszembe más a sültkrumplin kívül.

Nekem ez a bajom vele.

De az tuti, hogy nagyon gazdaságos az olajjal

2011. nov. 22. 08:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Én csak rántott húst és sült burgonyát szoktam az olajsütőben készíteni. Amúgy tegnap olvastam róla, utolsónak:9 ha neked ilyen van, hogy rántott húst úgy lehet benne készíteni, hogy a keverőlapátot kiveszed, s helyébe hőálló üvegpoharat teszel.

Ilyen poharat hol lehet beszerezni?

S neked, mennyire vált be a benne készített étel? Jobb mint ha az olcsóbb olajsütőkben készítenél ételt benne?

S te is csak rántott húshoz és sült burgonyához használod?

Nekem mikor a "hagyományos" olajsütőm volt, akkor is lábasban készítettem a töltött krumplit és a fánkot.

2011. nov. 22. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nekünk is sok lenne értwe ennyi, főleg h most engedték el a párom a m.helyéről, de após felajánlotta h karácsonyra megkapjuk, szóval csak 15-16ezer körül kellene beleszállnunk
2011. nov. 22. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Tesómnak ilyen van!

Nyáron sütöttem benne olaj nélkül csirkefalatokat!

Nagyon jó lett és nem jött le róla a panír.

Krumplit is sütöttünk benne( fagyasztottat)

Én ilyet vennék ha megtehetném.

2011. nov. 24. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
off: szerintem próbáld ezt a kérdést másik kategóriában!
2011. nov. 24. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, nekem van, már 3. éve használom, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Lehet panírozott ételeket is sütni benne, mindössze ki kell venni a keverőlapátot. Én már fánkot is sütöttem benne, sőt pizzát is, bár ez utóbbi persze kissé bután nézett ki a lyukkal a közepén, viszont az ízével nem volt gond. Ezen kívül van néhány egy tál étel is, amit már készítettünk benne. Nekem vannak nagyobb gyerekek is, és nagyon jó, mert rájuk merem bízni, szemben a hagyományos olajsütővel, aminél azért tartanék attól, hogy a forró olaj valami balesetet okoz. Nyilván egészségesebb is, viszont tény, hogy sajnos nem olcsó. Én azért örülök, hogy megvettük, szeretjük.
2011. nov. 25. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb fél éve van meg és napi rendszerességgel használom.Ha rántott húst akar sütni z ember egyértelmű,hogy a lapátot ki kell venni.A lapát csak a sültkrumplihoz kell meg ha pl brassoit csinál az ember ami probb hús vagy giroszt.Sütöttem már benne cukkinit is.Igaz nem sok fér belel tehát ha vendégeknek készíted hozz kevés és lassú.Az anyósom mondjuk rácáfolt a gépre mert mindkettőnknek van villanygáztűzhelye és ő is ezeket megcsinálja olaj nélkül a tűzhelyben.Már én is elgondolkodtm azon,hogy ugyn azon az elven működik mivel ha beállitom a gáztűzhelyet hőlégkeverésre akkor ugyan azt csinálja mint az Actyfry.Sőt jóval többet megtudok bennesűtni.
2011. nov. 25. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!