Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjátok sírni a babátokat...

Hagyjátok sírni a babátokat vagy nem?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kisfiam, és én mindig felveszem ha sír, természetesen éjjel is.De van pár ismerősöm, akik úgymond leszoktatták babájukat az éjjeli kelésről.Hagyták sírni, így tolták ki egyre jobban a kelési időt.Úgy látom ez ma divat...legalábbis olyan tanácsot is kaptam, hogy úgy tanítsam meg, hogy egyedül elaludjon, hogy hagyom sírni az ágyban...ti hogy csináljátok?

Én úgy gondolom lelkileg fontos neki, hogy ne hagyjam sírni, mert ugye nem hiába sír...amikor nagyobb lesz, akkor is hozzám jön majd a problémáival, most még nem tudja elmondani, hanem sír, akkor miért nem vegyem föl,nem?

Ja és nem ítélem el azokat, akik néha hagyják sírni, azok véleményére is kíváncsi vagyok.

2011. jan. 19. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20.,53-as válaszoló., melyik suttogó könyvre gondolsz?
2011. jan. 19. 22:04
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.Ahogy a kérdésben is írtam, nem hagyom sírni.Szerintem is fontos, hogy tudja, hogy számíthat rám, ha baja van megyek és megoldom.

egyik válaszoló nagyon jól írta, hogy nem ő akart minket, hanem mi őt!

Ezt a suttogót meg el fogom olvasni, már annyian írtak róla:)

2011. jan. 20. 13:15
 13/16 anonim ***** válasza:

én írtam hogy nem ő akart minket :)

melyik könyvet fogod olvasni? mert én is elolvasnám. ugye abból van avgy 3 rész.

2011. jan. 20. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:
20:53 vagyok A suttogo titkai cimüre tracy hoggtol. Van neki 3 kötete az elsö kettö nagyon ajánlatos. :)Mondjuk a 3 is. :)
2011. jan. 21. 18:29
 15/16 A kérdező kommentje:
kaptam emailon a könyvet, az 1.kötetet, most fogom majd elkezdeni olvasni, aztán ha tetszik, megszerzem valahogy a többi részét is:)
2011. jan. 22. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha ismered a babád, tudni fogod, miért sír, és hagyhatod-e sírni.

Ha azért sír, mert szeretetre vágyik, éhes, fáj valamije, vagy beteg, akkor nem szabad sírni hagyni. De ha csak hisztiből sír, és hidd el, eljön ez az idő is, akkor meg kell tanítani arra, hogy nem ő körülötte forog a világ.

Mert egyszer csak lesz egy 1 hetes kistesója, és akkor mit tennél? Az éppen szopizó babát nem fogod elhajítani, mert a 2 éves unalmában sírdogál.

Attól, hogy hagyod sírni egy KICSIT, nem hagytad magára. Ezt ő is tudja/tudni fogja.

Tracy Hogg könyveiből én az elsőt olvastam, nagyon sokat segít!

Sokszor azért sír a baba, mert fáradt, és a környezetét akarja kizárni. Ilyenkor pont az jobb neki, ha nyugton hagyod. Megsimogatod, adsz neki egy puszit, és tudja, mindig mellette vagy. :)

2011. jan. 22. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!