Mindenki átáll a 4 óránkénti etetésre?
Nagyon jó kérdés! Az én kislányom 3hónapos, de 2 napja az orvos azt mondta, hogy 4 óránként etessem. Eddig 6 szor ettünk, most csak 5 ször.
Nos az eddig mosolygós babám - síró babává változott.
Még pár napig próbálom,de ez a helyzet igy borzasztó.
És nem tudom meddig bírom, hogy sírdogál.
Szia!
Én még mindig igény szerint szoptatom a babámat. Csak a szilárd étkezések visznek valami rendszert az evési szokásokba! Ő ebédre kap főzit, du. gyümölcsöt, és este tejpépet! És annyiszor cicizi, ahányszor szüksége van rá, hiszen ő ezt még mindig nem csak evésre használja! :-)
Az én kisfiam 10 hónapos és 3 óránként eszik.
A doktornő nekem is mondta,amikor 8 hónapos volt,hogy adjak neki többet enni és majd csak 4 óránként fogja kérni.
Sajnos az a 40 ml amivel többet adtam neki az kijött belőle.
Így maradtunk a 3 óránkénti etetésnél,de nekünk így jó.
Szerintem majd a babád tudja mi neki a jó.
Az én babám 8 és fél hónapos és SOHA nem evett 4 óránként. Amíg csak szopizott, akkor 3 és fél óra volt a maximum, amit kibírt, de inkább 3 óra volt a jellemző maximum. Egyszerűen ordított, ha éhes volt.
Most, hogy már naponta többször eszik szilárdat is, látom a mennyiségeket és világos, hogy ő olyan típus, aki egyszerre nem eszik sokat. Ettől még szépen hízik és rengeteget mozog is.
Szerintem ne erőltetsd a 4- óránkénti evést, ha nem bírja ki a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!