Melyik nevet válasszuk? Zalán vagy Zétény?
A vezeték név Oláh. A Zalán nekem jobban tetszik, de nemtudom, nem hangzik furcsán hangosan kimondva? A magánhangzól OlÁh zAlÁn? Szerintetek, nektek melyik tetszik jobban?
Kérlek akik hajlamosak az ilyesmire kíméljetek meg a rasszista válaszoktól, nem vagyunk romák és nem erre vagyok kiváncsi, köszi!
Én a Zétényre szavaznék. Szerintem jobban illik a vezetéknevetekhez!
Majd írd meg, hogy döntöttetek!
Köszi a sok sok választ!:)
Igazából nem csak arra vagyok kiváncsi hogy melyiket válasszuk, hanem melyik szebb, elfogadottabb, nem tul hajmeresztő meg ilyenek ebben a társadalomban!:( A Ti véleményetek is érdekel!
Szerintem mind a kettő nagyon szép, a Zoltán is tetszik csak sajnos ugye ha van a környezetedben ilyen nevű tag akit nem igazából birsz okkal! sajnos ezt inkább nem:(, pedig átfutott az agyamon!
A válaszokból és amit én érzek a Zétény lesz és lehet akkor (ahogy az egyik kedves válaszoló írta) a Zalánt második névként válasszuk, de második nevet nem nagyon akartam, még egyeztetek apukával:)
az én kisfiam Zétény, így én Zétény párti vagyok :) de talán tényleg jobban is megy a vezetéknévhez
én amondó vagyok, hogy ne legyek 2 "Z" betűs keresztneve, hanem ha esetleg lesz majd kistestvére, ő legyen a Zalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!