Melyik gyerekorvost válasszuk? Káposztásmegyerit vagy dunakeszit?
Figyelt kérdés
Négy káposztás megyeri és egy dunakeszi orvos nevét kaptam, ki mit tud mondani róluk pro és kontra?
- Tausz Isván
- Medges Erzsébet
- Makó Nóra
- Csiszár Katalin
- Téglássy Teréz (őt említették Dunakesziről)
2011. máj. 23. 10:58
1/7 anonim válasza:
Szia!
Dunakeszin lakom, mi a Táglássy Teréziához tartoznánk de NAGYON nem ajánlották és hallottam sztorikat róla... mi is máshoz protezsáltuk be magunkat!!!
4 hós kislány anyukája
2/7 anonim válasza:
Medges Erzsébet volt az én gyermekorvosom, meg a nővéremé is. :) Imádtuk, nagyon ért a gyerekekhez, nagyon aranyos. Viszont emiatt nagyon sokan jártak hozzá, és ezért elég lassan haladt a sor.
3/7 anonim válasza:
Mi Dr Makó Nórához tartozunk, nagyon kedves!!!!
4/7 anonim válasza:
Dr. Csiszár Katalin a legjobb, legaranyosabb gyerekorvos!!!! Gyerekként én is hozzá "tartoztam" és most a kislányaimnak is ő az orvosa. Csak jót tudok róla mondani!!!
5/7 anonim válasza:
Míg Káposztáson laktunk a Medges Doktornőhöz jártunk. Nagyon meg voltam vele elégedve, azóta már elpusztítottunk egy másikat (borzasztó volt), és a mostani sem tudja elérni az ő szintjét. Ő egy rendkívül alapos, igényes orvos, úgy néz ki ritka, mint a fehér holló.
6/7 anonim válasza:
Dr Medgyes Erzsébetet szívből ajánlom!A legjobb gyermekorvos/orvos,akivel valaha találkoztam!
7/7 anonim válasza:
én ameddig Káposztásmegyeren éltem anyukám mindig a tausz istvánhoz vitt a 2testvéremmel együtt! én nagyon szerettem:D szerintem nagyon kedves és rendes orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!