Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet válasszuk? Zalán...

Melyik nevet válasszuk? Zalán vagy Zétény?

Figyelt kérdés

A vezeték név Oláh. A Zalán nekem jobban tetszik, de nemtudom, nem hangzik furcsán hangosan kimondva? A magánhangzól OlÁh zAlÁn? Szerintetek, nektek melyik tetszik jobban?

Kérlek akik hajlamosak az ilyesmire kíméljetek meg a rasszista válaszoktól, nem vagyunk romák és nem erre vagyok kiváncsi, köszi!

2011. jan. 15. 13:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%

Igazából nem mondanám, hogy a Zalán egyértelműen rossz az Oláh-hoz, mert lehet, hogy pont ettől lesz majd megjegyezhető. Pl. Till Attila. A mi lányunk neve is olyan, hogy Dó-ra végződik a vezetéknév, Do-val kezdődik a keresztnév, pont ez amit nem szabadna tenni, de az ő neve pont ettől érdekes :DDD

Zalánból sok van, Zétényből kevesebb, nekem a Zétény jobban is tetszik, de úgy, hogy OláhZalán (oá-aá) dallamossága miatt tetszik.

2011. jan. 17. 13:46
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
nekem a zalán jobban tetszik,de nem illik a vezetéknévhez.így a zétény,ha csak ebből a kettőből lehet választani,bár az sem rossz.lehet,hogy neked amúgy nincs az ismeretségi körödben,és legalább ötöt ismerek mindkettőből.más magyar nevek nem tetszenek,csak ez a kettő?ismétlem semmi bajom ezekkel,mindkettő tetszik,de valahogy nekem egyik sem passzol annyira a vezetéknévhez.
2011. jan. 17. 13:55
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Már én is írtam ki ilyen és ehhez hasonló kérdéseket,majd olvastam egy cikkben,hogy a anya majd megérzi,hogy a gyermeknek melyik név lesz a jó!! Ezzel nem válaszoltam konkrétan a kérdésedre,de hidd el fogod tudni más véleménye nélkül is!!! én is tudtam... :D
2011. jan. 17. 14:07
 24/38 anonim ***** válasza:
Zalán szerintem gyönyörű nekem is tetszett de Apa leszavazta így Barnabásunk lett.
2011. jan. 17. 14:08
 25/38 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egyik sem tetszik ne haragudj! Tök szép fiúnevek vannak ezek meg amiket te választottál......
2011. jan. 17. 14:18
 26/38 kisnita ***** válasza:
90%

Szia!

Nekem mind a kettő tetszik. :) Meglepődtem, hogy írták hogy mind a kettő tucat név mert én egy Zalánt és egy Zétényt sem ismerek... Na mindegy. A vezetéknévhez tényleg jobban passzol a Zétény.

A nővérem a fiát Zalánnak akarta nevezni, de a párja nem ment bele mert neki a Zoltán tetszett és így Zoltán lett, de hasonlít a két név egymásra. Neked nem tetszik a Zoltán? :) Szerintem jól menne a vezetéknévhez.

A voksomat a Zétényre teszem, de csak a hangzás miatt. Ha más lenne a vezetéknév akkor lehet a Zalánt mondanám.

2011. jan. 17. 14:45
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

13:46 vagyok.

Szerinted kizárt az Oláh Zalán? Mert szerintem nem hangzik rosszul. Mindenki mondja, hogy nem passzol, de mi van pont ettől lesz jó?!!? Ha a Zalán tetszik jobban, sztem ne törődj vele, hogy az Oláh-hoz milyen...

2011. jan. 17. 14:57
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind2 tetszik!Nagyon jó nevek és sztem a Zalán is passzol az Oláh-hoz!Halgass a szívedre!
2011. jan. 17. 15:05
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Oláh Zétény Zalán
2011. jan. 17. 15:33
 30/38 anonim ***** válasza:
50%
Ne haragudj, de te tényleg az itt válaszolók véleményétől teszed függővé a sajátodat? Ezt te döntsd el, amelyik neked tetszik, hisz a te gyereked.
2011. jan. 17. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!