Hallottatok már a nedves popsitörlők káros hatásáról?
Szegényke, sajnálom!:(
Mi az általad leírtak közül nem használtuk egyiket sem huzamosabb ideig, a Müllerest veszem, de lehet, hogy mákunk volt eddig.
Borzaszto...jobbulast. Kitartas.. :(
Szerencsere eleg gyakran elfepejtem betenni es el inni magunkkal a popsitorlot..
Erre nem lehet mit mondani..
Tényleg durva! De ez a mi kemikáliákkal teletömködött világunkban csak idő kérdése volt.... tényleg mindenki nézze csak meg az összetevőket a babaápolási termékeken. Egyik károsabb, mint a másik, kezdve a popsitörlővel, hajsampon, fürdető, testápoló...
Nagyon sajnálom kisfiadat, jobbulást neki!
Remelem azota renbe jott a kisfiad es nem volt tobb ilyen gond.
En kezdetektol vizzel es vattalappal mosom a kisfiam feneket pelenkazasnal, es nekunk ez igy nagyon bevalt. Popsikremet sem kell hasznalnunk csak havonta 4-5-szor pirosodik be a popsija kaki utan.
Persze ha elmegyunk valahova akkor viszem en is a popsitorlot.
Köszi, hogy megosztottad velünk!
Én az előző babámnál egy bizonyos fajta kendőt használtam és noha neki nem lett semmi látható baja, (remélem láthatatlan sem, de ezt nem tudom sajnos) az én kezem nagyon durván kiütéses lett. Jó sokáig tartott míg elkezdtem gyanakodni a popsitörlőre, megpróbáltam gumikesztyűben törölni és úgy elkezdett múlni a kiütés.
Talán arra jó volt ez az egész, hogy sokkal tudatosabb lettem ilyen téren.
Most a második babámnál csak ritkán használok kendőt és egy másik fajtát, itt nem volt semmi probléma, de lehet, hogy én is kipróbálom a kamillateát. Köszönöm a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!