Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok már a nedves...

Hallottatok már a nedves popsitörlők káros hatásáról?

Figyelt kérdés
A kisfiamnak a popsitörlők miatt alakult ki tályog a fenekén. Múlt 7en volt emiatt altatásos műtétje...
2011. jan. 11. 14:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. nagyon tetszik a kamillateás megoldás, ezentúl én is ezt fogom csinálni.
2011. jan. 14. 10:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Kb. 1 hónapja nálunk is hasonló probléma merült fel, voltunk vele gyereksebésznél, de csak betadine-os gézlapos kezelést javasolt. Azóta hol elmúlik, hol előjön. A gyerekorvos szintén nem áll a helyzet magaslatán. A gyereknek fájdalmai ninccenek, de mindenképp újra elvinném gyereksebészhez. E-mailben megírnád, hogy Ti hol és kinél voltatok? Teljesen kétségbe ejt az altatásos műtét és az, hogy utána mennyi ideig és milyen fokú fájdalmai lesznek. De ha műtéttel megoldható a probléma, nem fogunk habozni természetesen. Kérlek, válaszolj! Egy kétségbeesett anyuka
2011. máj. 29. 22:33
 23/28 anonim ***** válasza:

Szegényke, sajnálom!:(

Mi az általad leírtak közül nem használtuk egyiket sem huzamosabb ideig, a Müllerest veszem, de lehet, hogy mákunk volt eddig.

2013. aug. 16. 17:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Borzaszto...jobbulast. Kitartas.. :(

Szerencsere eleg gyakran elfepejtem betenni es el inni magunkkal a popsitorlot..

Erre nem lehet mit mondani..

2013. aug. 16. 17:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Tényleg durva! De ez a mi kemikáliákkal teletömködött világunkban csak idő kérdése volt.... tényleg mindenki nézze csak meg az összetevőket a babaápolási termékeken. Egyik károsabb, mint a másik, kezdve a popsitörlővel, hajsampon, fürdető, testápoló...

Nagyon sajnálom kisfiadat, jobbulást neki!

2013. aug. 16. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Remelem azota renbe jott a kisfiad es nem volt tobb ilyen gond.

En kezdetektol vizzel es vattalappal mosom a kisfiam feneket pelenkazasnal, es nekunk ez igy nagyon bevalt. Popsikremet sem kell hasznalnunk csak havonta 4-5-szor pirosodik be a popsija kaki utan.

Persze ha elmegyunk valahova akkor viszem en is a popsitorlot.

2013. aug. 16. 19:23
 27/28 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megosztottad velünk!

Én az előző babámnál egy bizonyos fajta kendőt használtam és noha neki nem lett semmi látható baja, (remélem láthatatlan sem, de ezt nem tudom sajnos) az én kezem nagyon durván kiütéses lett. Jó sokáig tartott míg elkezdtem gyanakodni a popsitörlőre, megpróbáltam gumikesztyűben törölni és úgy elkezdett múlni a kiütés.

Talán arra jó volt ez az egész, hogy sokkal tudatosabb lettem ilyen téren.

Most a második babámnál csak ritkán használok kendőt és egy másik fajtát, itt nem volt semmi probléma, de lehet, hogy én is kipróbálom a kamillateát. Köszönöm a tippet!

2013. aug. 16. 22:21
 28/28 anonim ***** válasza:
látom, már régi a történet, de azért leírom, mi hogy csináljuk, csináltuk: 3 hetes kora óta mosható pelenka, nem használunk popsitörlőt, kaki után fürdetjük, zuhanyoztatjuk, a gyógyszertári fürdetőt kb 2 hétig használtuk, azóta tiszta víz, kb 1 éves kora óta veleda natúrszappan, hajmosáshoz is. utazáskor régebben eldobhatót használtunk, popsitörlővel, attól volt kiütése, mostmár utazáskor is mosható. semmi baja nem volt eddig.
2013. aug. 17. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!