Hallottatok már a nedves popsitörlők káros hatásáról?
pontosabbat is tudnál írni?
miért alakul ki popsitörlőtől tályog? attól az anyagtól, amivel át van itatva? van esetleg típus vagy egy bizonyos szer meghatározva? amúgy nektek ezt ki állapította meg?
milyen mennyiségtől alakulhat ez ki?
úgy sajnálom a kisfiadat és őszintén szólva minden babát és gyereket, akiknek hasonló hülységek miatt kell szenvedni!
nem értem és soha nem is fogom megérteni, hogy a gyártók számára(ez vonatkozik minden gyártóra, játékra, babaételre stb.) a gyerek miért nem szent????
aki meggazdagodni szeretne és csak a pénz számít az gyártson nekünk, felnőtteknek sz*rokat, mi amúgy is rengeteg szemét közül válogatunk a boltban. de a gyerek legyen szent ilyen szempontból és a jövő nemzedékét próbáljuk óvni, amíg csak lehet!
szerintem ez szélsősőges eset
2 gyrekem van, se 10 éve, se most nem lett egyiknek sem tályogja
Annak oka van,hogy tályog alakult ki.Sajnálom,hogy így jártatok.
Mitöl gondolod,hogy a popsi törlötöl van???
Nálunk semmi probléma,sem az ismeröseim körében.....
Milyen márkát használtál??
Szerintem is szélsőséges eset. 15 hónapja semmi bajunk a popsitörlőtől.
Sajnálom a babádat, de azért nem kell általánosítani. Jobbulást a picinek!
Erre fogják a lányok hüvelyösszenövését is, hogy hámosít. Mindkét lányom műtötték vele.
A fene tudja, mi igaz ebből. Az biztos, hogy több káros anyag van benne, mint a nedves vattában, de sokkal kevésbé macerás is...
Amúgy nekünk semmi gondunk vele, a két műtétet leszámítva szép mindkét lányom popsija.
Nem én találtam ki ezt. A gyereksebész mondta, aki operálta illetve kezeli a kisfiamat.
Egy félcentis tályog volt a kis végbélnyílásánál, ami nem okozott semmi panaszt (még!!), csak nagyon aggódtam, és nem elégedtem meg azzal a válasszal, hogy ez nincs is, csak én odalátom.... Olyan volt mint egy átlagos bőr alatt növekvő pattanás.
Az orvos elmagyarázta a kialakulását. A popsitörlők letakarítják a szennyeződéssel együtt a bőr természetes védekező burkát. Egy keményebb széklet alkalmával keletkezik sok pici mikrorepedés, amit tud alapból a bőr gyógyítani, de ha nem ép a védőrendszere , akkor bejut ott a baci. Ott a kis gyulladás beindul, de soxor olyan (mint a mi esetünkben), hogy semmi külső tünetet nem produkál. Aztán ez a kis tályog rátapadhatott volna egyszer csak a kisfiam végbelére, amitől a doki szerint át is lyukadhatott volna a végbele. A doki szerint ez nem egy ritka dolog a csecsemőkorban, és nem függ össze az egyéni tályogosodási hajlammal.. Szóval aki komolyan veszi, az tegye, aki nem, az tegye azt. Nem rémisztgetni
akarok, csak érdemes tudni..
Én azóta a doki ajánlására kamillateát főzök (beleteszem pumpás fürdetős flakonba), és vattakorongot átitatok ezzel. Strapásabb, de mi megjártuk.
Még egy káros dolog a babák körül nem tudom mi lesz meg. Egyre érdekesebbek ezek a dolgok, először Vigantol, aztán habtapi, aztán ez, nem tudom mi igaz ebből, még csak most derültek ki ezek a dolgok az eddigi babákkal semmi ilyesmi nem volt akik ezeket ezelőtt is használták?!
Egyébként jobbulást a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!