A baba születése után milyen módszerrel védekeztek? Van olyan, aki spirált használ?
Szia. Nem akarlak elriasztani az is lehet hogy nekem volt béna az orvosom, de nekem elmozdult és terhes lettem mellette.://// De ez állítólag nagyon ritkán fordul elő.
Amúgy 8000 ft volt receptre felírva és 6000 volt a feltétele és a mensi első napján tette fel.
6 hónapja szültem, 5 hónapja van fenn. Goldlily arany-réz ötvözetes, nem hormonos, 14.000 ft volt, normál méretű. 6000 ért tette fel, persze előtte vizsgálat és rákszűrés volt, az is 5000, majd felhelyezés után 1 hónappal, ellenőrzés 5000 ft. Ja és magánorvos csinálta...
Menstruáció 4-5. napján helyezte fel mikor már,nem volt olyan sok... Nem fájt alig éreztem. Görcsöm utána 1 volt, de az brutális. Viszont véreztem, majdnem 1 hónapig. Azóta beállt rendesen semmi bajom nem volt vele. Nem bántam meg.
Szia!
Nekem Goldlily-m volt, 5000 Ft-ba került, 6 hónapot sem volt fent, mikor kiderült, hogy babát várok. A spirál nem mozdult el, egyszerűen a gyermekemben volt erős az élni akarás és konkrétan letojta, hogy van még valami rajta kívül a méhemben. Én szülés után, a 6 hetes kontrollon rakattam fel, a felrakás egy kicsit kellemetlen volt, utána erősen görcsöltem pár óráig.
A barátnőmnek Minerája volt, 40eFt a spirál, 15eFt a feltétele. Ő nem lett terhes, "csak" a spirálja elmozdult, beékelődött a méh falába, műtéti úton tudták csak levenni. Közben igen erős méhgyulladása lett, meg összeszedett olyan gombát, ami nagyon szereti a spirálosokat, két hét kórház, napi 3-4 infúzióban gyulladáscsökkentő... Szumma szummárum 1 éve vették le a spirálját és e hónapban volt az első negatív lelete.
Mi a "soha többé spirál" táborát gyarapítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!