Mivel védekeztek szoptatás alatt? Megszakításos módszerrel becsúszott valakinek a baba?
Igen nekem becsúszott és akkor a fiam még szopizott,pedig nálunk nem volt baleset a párom mindig időben "kiszállt"
Most már szerintem gyógyszert fogok szedni,most 4 hetes a picur,de most semmiképpen sem eshetek teherbe!
Én 2,5 éve szoptatok és kizárólag megszakítással védekezünk. Eddig még nem volt gubanc, kopkop (mi még szeretnénk majd kistesót). Tabit én nem szedhetek, de már eszembe se jutna, ha tudnék is, a férjem viszont nem szereti/bírja az óvszert. A megszakítás viszont jól működik, apa teljesen kordában tartja magát. Mivel egy ideje végre újra jobban nyomon tudom követni a ciklusom, ezért én TCST-vel egészítem ki a megszakítást. Szerintem így együtt már elég jó a hatásfoka (igaz, mi mindig megszakítunk, nemcsak a fogamzóképes időszakban).
Szerintem hozzánk hasonló esetben így is működhet a dolog, nem feltétlenül kell tablettát szedni. (Bár én újabban nagyon ellene vagyok egyébként is.)
Mi is úgy védekezünk szoptatás mellett, mit xStefix: megszakítás, a kritikus napokon hüvelykrém is. Mellette követem a ciklusom, hőmérőzök és ovutesztelek. Ovu után szabad a szex, és ha mégis jön a baba, át hadd jöjjön.
Egyelőre bevált. (Az óvszert egyikünk se szereti.)
Ovuteszt elég drága, nem?
Ja igen, vannak spermicid krémek, de én pl. azt megint nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!