Mihez kezdjek vele? Már mindent kipróbáltam és nagyon sír. :- ( ( (
7 hetes, 37. hétre született. két napja se éjjelem, se nappalom, egyfolytában sír, de nem úgy, mintha fájna valamije. 20 percnél többet nem alszik, max éjjel, de akkor is kb. kétóránként ébren vagyok vele. csak anyatejet kap és van itthon mérlegünk. néha megmérem, mennyit eszik, 80-100 grammokat. heti 20 deka körüli gyarapodás megvan. mégis éhes lenne?
hasfájós is, de már mindenféle trükköt bevetettünk és igazán semmi nem hat. kenguruba még nem merem tenni, hordozókendőnk nincs.
már kezdek attól félni, hogy kárt teszek benne. nem tudom, mit csináljak, nagyon kivagyok. nincs segítségem.
mit tegyek, hogy aludjon végre??? csak cicin alszik , de ha leveszem, 20 percen belül ébren van és ez megy napok óta. holott csak akkor veszem le, ha elengedi magától. evés után időnként mosolyog is álmában. lehet még így is éhes? vagy ha túl fáradt az alváshoz, akkor miért nem tud hosszabban aludni, ha végül mégis elalszik? vigyem orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!