5 hónapos babámmal melyiket válasszam, hogy velünk alszik egy ágyban, de az hosszú távon nem jó, vagy hogy a kiságyában altassam el, ami pedig most nagyon nehéz?
"A válasz megírásának időpontja: 12-26 01:14"
Ne haragudj, de orbitális baromságot írsz! 2-3 éves gyerek akar saját ágyat, és az a kivétel ha nem???? Hát én még nem láttam 2 évest , sem 3 évest aki kérte volna a saját ágyat, viszont amit te kivételnek mondasz és riogatásnak, azzal gyakran találkozom, a gyerek nem akar saját szobában aludni, ha előtte megszokta, hogy a szülőkkel alszik!
én nem tudok mondani legtöbb gyerek példákat és azt se mi lesz ha 3 éves lesz, csak azt írom le nálunk hogy volt
nagy parám volt a bölcsőhalál így nálunk első perctől kiságyban aludt a babám (légzésfigyelő miatt)
minden este miután cicin elaludt, vártam 20 percet és beraktam a kiságyába (azt tapasztaltam, hogy kb. 20 perc után aludt olyan mélyen, hogy nem ébredt fel rá)
éjszaka persze hetente többször is volt, hogy annyi kimerült voltam, hogy én is elaludtam vele szopi közben.
10 hónapos korában ott tartottunk, hogy ha beraktam a kiságyába, egyedül lefeküdt aludni! ha sírt, persze kivettem, megvígasztaltam, cumit adtam stb, de az tényleg ritka. aztán 11 hónapos korában, mikor már csak egyszer aludt nappal, ő mutatta, hogy tegyem be az ágyába mikor fáradt volt. azóta eltelt megint pár hónap, még működik a rendszer, szeret aludni, szereti az ágyát, igaz az hozzá tartozik, hogy csak a saját kiságyába hajlandó aludni, se babakocsi, se autó se nagyszülők, csak ott.
de szerintem ez még mindig ezerszer jobb mint ha másfél óráig altatgatnám!
ja igen, még azt akartam írni, hogy nálunk is volt, hogy amint vízszintesbe került felébredt és nem egyszer hajnalig tartott mire beraktam a kiságyba de én kitartottam (fentebb írtam, a parám miatt elsősorban :))
nálunk ez jött be, örülök, hogy így döntöttem, nekem így kényelmes és biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!