Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt/lesz a...

Mennyi idős volt/lesz a gyereketek amikor először bízzátok rá pár napra nagyszülőkre vagy másra?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1 évesen aludt ott először, de mi altattuk el. Nehézkes az elalvása, de 3,5 évesen már a barátjánál is aludt... Én frászba voltam, de ők nagyon élvezték, azóta is azt emlegeti... :)

egyik ismerős már 2-3 hósan leadta mamának, és ment bulizni...

2010. dec. 21. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
22 hónapos a kisfiam.Még nem volt így távol tőlünk több napra, csak pár órára, az is csak egy párszor. Pár napra szerintem majd 3 éves kora után adom oda, ha szükség lesz rá. De csak azért,hogy elmenjünk valahova kettesben apával, azért nem. Mindent megtudunk oldani akkor is ha a bambi ott van.
2010. dec. 21. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
22 hónapos, de még nem volt nagyszülőkkel soha nélkülünk. Házon kívül még nem aludt.
2010. dec. 21. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:
szia, először 14 hónaposan aludt ott, mert akkor már nem kellett neki feltétlen cici az elalváshoz. Azóta a nagyi és a nagybácsi 2 hetente lecsapják egy éjszakára a kezünkről:) néha 2-re... Imád ott aludni, neki az olyan mint egy 2. otthon. Ha egy hétre kéne elmennem azzal sem lenne semmi baj. Szerintem ha már nem cicizik annyit, nyugodtan el lehet kezdeni korábban is megmutatni neki, hogy nem csak anyu meg apu van a világon. Nektek jó, mert egy kis nyugi mindíg jól jön kettesben, nagyszülők erre vártak mióta megszületett a pici :D a gyereknek meg ki van nyalva a popója.... :)
2010. dec. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!