Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy anyós hagyja...

Mit tegyek, hogy anyós hagyja békén a kisbabámat?

Figyelt kérdés

Megszületett a kisbabám. Anyósékkal lakunk. Nem bírom már, hogy állandóan illetve mindennap berongyol a szobába a kisbabámhoz és össze-vissza nyúzza-vonja meg össze-vissza nyálazza! Engem nagyon zavar már.

A kisbabának apja és anyja is van! Mi szeretnénk nevelgetni, úgy hogy az anyósék nem okoskodnának mindenben, nem szólnának bele a dolgokba. Abba, hogy mi lenne a jó neki, miket kell neki venni meg stb..

Nincsen magánéletünk! Pedig mi egy külön család vagyunk akik nem tartoznak beszámolóval a szülőknek!

Már rettegek a délutántól mikor ő jönn a munkából. Erről már beszéltünk velük (párom is szólt nekik) hogy szeretnénk egy kis magánéletet.

Ha mi megyünk valahova ők mindig megkérdezik hova megyünk. De bezzeg mikor ők, akkor nem mondanak semmit csak eltünnek!

Számomra ez nagyon idegesítő!!!

Albérletet nem bírnánk fizetni, az én szüleimnél nem megoldható sajna.

Mit csinálhatnék még ezen kívűl?

Őszintén már attól is kirázz az ideg ha tudom, hogy ők is itthon vannak! Mindíg arra kell figyelnem mikor jönnek be a szobába. Idegesen nem lehet szoptatni se.

Félek megzavarják így a baba-mama kapcsolatomat. Mert félek, hogy mikor nyitnak ránk!

2009. jan. 22. 18:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

18:40es vagyok!

19:01esnek:őszinte elismerésem hogy megmerted neki mondani a véleményed.én nem merem.sajnos mi már ott tartunk hogy teljesen ő akarja nevelni a picit,én csak arra vagyok jó hogy megetessem meg tisztába rakjam.ő az istennő itthon,de még arra sem képes hogy ha mi elmegyünk akkor tisztába rakja,mire hazaérünk annyira pisis szokott lenni hogy az egész háta tiszta olyan és erre csak annyit szokott mondani hogy "asszem nagyon össze pisilte magát"!Ha bekakil akkor tisztába rakja de úgy törli le róla a kakit hogy az ágy is olyan lesz,ha haza jövök akkor meg takarítsam amit ő csinált,nem is tudom hogy miért van a pelenkázó!

Az első válaszadónak meg annyit te nem tudom hogy mit szólnál hozzá ha a pároddal éppen intim együtt létet folytattok,bekopognak és egyből rátok nyitják az ajtót megse várja hogy kiszólj!Ja meg reggel is berontana mikor se beágyazva se semmi nincs rendbe még te se!Ja meg turkál a szekrényedbe a bugyik közt és ellenőrzi az óvszert hogy mennyi van még!Ha gyerekeim a házamba fognak élni attól még tiszteletbe fogom tartani a magánéletüket!

2009. jan. 22. 19:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kiszolgáltatott helyzetben vagytok, az anyósod meg bunkó. Ettől függetlenül szerintem az egyetlen járható út, ha leültök megbeszélni a dolgokat. Ha nem változik a helyzet, akkor kénytelenek lesztek költözni.
2009. jan. 22. 19:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
nos... mi 6 hétig laktunk ott. nekem elment a tejem 3 hét után... muszáj volt elköltöznünk, mert azt hittem megbolondulok. kivette a gyerekemet a kezemből, csúnya anyát megverjük, stb... ordítani tudtam volna. megmondtam a páromnak, v megoldja a költözést, v mi megyünk a manóval anyukámhoz, ő jön ha jön, marad ha marad. 2 hét alatt elköltöztünk... pedig a lóvé nélunk is határok között mozog. fizetünk havonta, de senki nem szól bele, h mi van. a mamika meg... a mai napig nevelni akarja a fiamat, aki már 8 hónapos. mi lett volna, ha ott maradunk??? bele sem merek gondolni...
2009. jan. 22. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Szia 19:51es én a félre olvasós vagyok.
2009. jan. 22. 19:56
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Ja és a 19:29es vagyok!Jó újra itt látni!F. olv.
2009. jan. 22. 19:58
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

:))) hello

mi a heyzet??? most biztos jó sokan leszidnak majd minket, h itt dumálunk:)))

amúgy gondoltam, h írtál neki Te is!

2009. jan. 22. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
20:01esnek!Mindjárt írok privit ha nem baj!?
2009. jan. 22. 20:07
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
ok:)) dehogy baj, amúgy is minden nap összebalhézom itt vkivel, legalább ma nem idegesítem fel magam:)))
2009. jan. 22. 20:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Attól hogy az anyósodék házában éltek nem kellene uralkodni felettetek! Meg kell vele beszélni ha nem érti akkor durván! Te gyereked! Nagyon nehéz én tudom igaz nekem a párom anyukája meghalt nem is ismertem, de a nővére és a nagymamája igyekezett minket szét választani. Nem jött nekik össze. Kitartást és ne hagyd magad!!!

32 hetes kismama

2009. jan. 22. 20:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hugom is ebben a helyzetben volt, mikor az első babája született, Ők ráadásul külön voltak a felső szinten. Anyósa még így is állandóan ott lógott a nyakán, még szoptatni sem tudott nyugodtan. Mikor már nagyon nem bírta, magára zárta a szobaajtót és kiragasztott egy papírt, hogy NE ZAVARJ, SZOPTATOM A BABÁT!!! Erre kicsit visszavett magából az anyósa, de nekik is az lett a legjobb megoldás, hogy elköltöztek.

Sajnos ilyen helyzetben nincs más megoldás, ha már az sem segít ha beszéltek vele. Csak a Ti kapcsolatotok fog rámenni erre és a nyugalom a Babának meg Neked mindennél többet ér!!! Sok sikert!

2009. jan. 22. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!