Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő, első gyerekes anyukák!...

Kezdő, első gyerekes anyukák! Ti hogyan oldjátok meg a főzést a kisbabátok mellett? Mikor van erre időtök?

Figyelt kérdés
Nekem mindjárt 6 hónapos a fiam, de annyira igényli a társaságomat, hogy egyedül nem képes ellenni, így eddig ételfutár hozta az ebédünket. De már nagyon unom, főzni szeretnék! Neki is és nekünk is! Ugyanis eddig Ő is bébiételt evett kizárólag. Számomra egyenlőre összeegyeztethetetlen a főzés és a gyereknevelés, ebben kérnék segítséget tőletek.
2010. dec. 16. 15:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kezdetek óta főzök,bár utálok.Segítségem nincs és eszembe se jutott,hogy rendeljek.Eleinte,amíg nem mászott, a hordozóba tettem,beleraktam a mosogatóba és beszélgettünk,énekeltünk.(6 hónapos koráig)Mióta mászik azóta úgy főzök ahogy éppen kedvem van és ez általában délutánra esik,mivel párom este is főtt kaját eszik.Ha olyan kaját csinálok,akkor elbarikádozom a tűzhelyet,hogy ne égesse meg magát és ne fröcsögjön rá semmi,egyébként ott van körülöttem.Ma már 11,5 hónapos és nem tudnám belerakni semmibe,mert már 1,5 hónapja jár.Ha nem megy egyszerre a főzés,akkor 2 részletbe csinálom meg.Sokat játszok,foglalkozok vele,mindent megcsinálok itthon(takarítás stb.) és rengeteget ülök gép előtt is,ha épp nem olvasok.Szóval van bőven időm. :))
2010. dec. 19. 13:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Kezdetektől főzök,és nem vagyok egy csodaanyuka,de addig alszom míg a lányom(kb fél 9-ig)aztán kicsit még lustizunk együtt,9-kor együtt reggelizünk,utána ő játszik én főzök közben elkészítem magunkat(tisztálkodás,öltözés stb)aztán 11-kor már kint vagyunk a levegőn délig...szerencse,hogy van rutinom a főzésben és amikor nincs itthon a férjem akkor gyorsan elkészíthető kaja van(szerintem a főzelék is egy ilyen kategória és minden tésztaféle és hús vagy zöldségek sütése a sütőben)elejétől kezdve ebben az időben ő egyedül kényszerült ellenni,picinek a pihenőszékben,hordozóban,nagyobbnak játszószőnyegen,kompban,mióta megy azóta a mi szobánkat,fürdőt,wc-t becsukom a többi helyre odalátok vagy bababiztos,s mivel ezt szokta meg elvan egyedül,neked így nehezebb lesz,volt hogy a lányom sem volt épp türlemes,de beszéltem hozzá,énekeltem,változtattam a helyzetét és játékait,21 hós
2010. dec. 19. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!