Tényleg annyira nehéz elhinni, hogy van aki türelmes a gyermekével és nem kiabál vele?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ez a kérdés volt az.Én nem ítélem el aki így tesz,már csak a válaszokra pipultam be.Láttam én már a nővéremet is orditani a gyerekével,mégsem UFÓ-ztam le.Egy 21hónapos kislányom van.Igen én is remélem,hogy ilyen maradok.:)
Megnéztem a kérdést...hát, az egy amolyan "sírjunk egymás vállán" kérdés volt, önmegerősítés, hogy más is van így. Te meg benyögted, hogy ó, te nem kiabáltál még soha a lányoddal. Ami nem baj, és becsülendő, csak épp hiteltelennek tűnsz, mert a kislányod még két éves sincs. Majd ha túlvagytok a dackorszakon, meg az óvodai beszoktatáson, és még akkor is el tudod mondani magadról, hogy sohasem kiabáltál vele, na akkor nem fognak learanyomozni.
Ennyi erővel én is írhatnám, hogy még sosem kiabáltam a fiammal, igaz ő még csak 8 hónapos.
elolvastam azt a kérdést, amit a kérdező belinkelt.
nem semmi!
milyen buta is az a nő, aki leufózott. még a szó jelentését sem tudja, annyira ostoba.
az UFO nem földönkívüli lényt jelent, hanem azonosítatlan repülő tárgyat, a repülő csészealjakra használjuk ezt a szót.
a kérdező is elég primitív lehet, először hízeleg, hogy szuper anyuka vagy, aztán meg becsmérel, aranyomoz, pff...
Elolvastam a másik linket is.Hát igen.
Remélem késöbb is ilyen maradok,hogy megint leirhassam majd ide,hogy milyen türelmes vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!