Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babátok átaludja az...

5 hónapos babátok átaludja az éjszakát? Ha nem hányszor kel? És azért kel mert éhes vagy a tea is elég neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az enyém csak két hónapos és eléggé változatosak az éjszakáink.

Este nyolckor fürdés, visít mint egy kismalac. :)

Utánna szopi van hogy háromnegyed_egy órán keresztül,

Szundi tízig, fél 11ig

szórakoztatás éjfélig,

fél órás szundi,

Szopi újra.

Néha sikerül beraknom a kiságyba, úgy elalszik, de tegnap minden mozdulatomra megébredt, végül mellettünk aludt. Két teljes órát. Utánna két órát megint fent volt.

Van amikor öt-hat órát is alszik a kiságyban vagy mellettünk.

A leghuzamosabb három nap volt, szinte már fellélegeztem, erre két éjjelt átpartizott.

A tea soha nem volt neki elég, a cumit nagy lendülettel képes kiköpni.

Sajnos kelni kell, külömben eladja az egész lakótelepet!

2010. dec. 14. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
13 hós koráig kétóránként kelt éjjel... nem éhes volt, az tuti, valószínűleg a foga miatt, de ezt sosem fogom pontosan megtudni. Amúgy én vizet és cumit adtam neki ilyenkor. most 16 hós és még mindig gyakran felkel, de azért már vannak átaludt éjszakáink.
2010. dec. 14. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
lányom 5 hónapos, általában kétszer szopizik éjjel s aztán rögtön visszaalszik...
2010. dec. 14. 20:35
 14/17 anonim válasza:
Mi óránként fent vagyunk mert cicit kér. Éhes szerintem. Az orvos azt mondta hogy adjunk neki vizet. Hát kíváncsi lennék hogy ha vizet adnék mi lenne. Nagyon sír. Aztán kap cicit, és visszaalszik, csak hát idegölő óránként kelni, aztán meg egész nap toppon lenni.
2010. dec. 14. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:

5 és fél hónapos a kisfiam, kb 2 hónapja nem alussza végig az éjszakát, általában 3-szor kel, és van, hogy nagyon nehezen lehet visszatenni. De mivel tegnap éreztük, hogy áttörte az ínyt a foga, gondolom, amiatt lehet...

Egyébként van, hogy 2 perc cicizés után el is alszik, de néha egy-másfél óra séta után sem dől ki!:)

2010. dec. 15. 07:55
 16/17 anonim ***** válasza:
3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát, kerek 3 hónapot töltötte. Pár nappal múlt 5 hónapos (3-mal), mikor felébredt először hajnalban. Ez e hónap elsejének hajnala volt. Tegnap előtt sikerült átaludni az éjszakát, de ma hajnalban megint ébredt. Eddig 21 előtt már le kellett tenni, mert álmos volt, és aludt legtöbbször 8:30-ig. Eztán egyszercsak 6:30-kor ébredt elöször, ez ment pár napig, aztán most meg hajnalban Ma hajnalban csak 3 óra után nem sokkal ébredt, mert kitoltuk az utolsó elalvást 21:30-22:00-ig. Már elkezdtem a hozzátápit, és tegnap előtt többet, tegnap kicsit kevesebbet kapott utolsó etetéssel krumpli-répa keveréket. Talán ha elég sokat eszik este szilárdabbat, akkor átalussza az éjszakát. Nem tudom, most próbálgatom.
2011. jan. 4. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a baba gyomra limitált, tehát az egyen többet este sokszor azt jelenti, egyen sűrűbbet (gabonával, krumplival, sinlaccal stb felturbózott kaják), de ekkor inni kel fel többször...
2011. jan. 4. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!