5 hónapos babátok átaludja az éjszakát? Ha nem hányszor kel? És azért kel mert éhes vagy a tea is elég neki?
Még most is ébred.9 hónapos.Se cumi,se üveg.CSak cici.Bár elfogadná a cumit...Nem akarja születésétöl.A lányomnak sem kellett.A fiam 4x 5x ébred.
A lányom 14 hónapos koráig 1 éjszakát aludt át.....
Enyém 7 hetes kora óta álalussza az éjszakát, este 11-től reggel 7-ig. Ha néha felsír, csak szájába dugom a cumuját és alszik tovább. Kis súllyal született, de 3 hónapos korára megduplázta. Ezek szerint nagy szerencsém van.
Jó babázást mindenkinek!
4 hónapos, anyatejes baba
10:06-os válaszoló nem akarlak elkeseríteni, de az én kislányom is 7 hetes korától 4,5 hós koráig este 9-reggel 7-ig aludt, azóta (most 10,5 hós) egy kezemen meg tudom számolni hány éjszakát aludt végig. 6 hónapos koráig kizárólag szopizott.
Nem feltétlenül az éhség miatt ébrednek fel a babák, nálunk nagy valószínűséggel a fogzás miatt ébredt gyakran. volt olyan éjszaka , h 6x volt fent, tehát lényegében éjféltől óránként, és szopi után sem aludt vissza rögtön. azt hittük éhes, de hiába kapott este tápláló vacsorát , akkor is ugyanúgy ment a műsor éjszaka.
Amikor kibújt a fogacska akkor következett egy kis nyugalom. most ott tartunk, h 10,5 hónaposan legtöbbször csak 1x kel fel, és akkor szopizik, persze vannak kivételek mint ma éjszaka is volt és 3x szopizott.
Kicsit eltértem a kérdéstől , de remélem a kérdező is kapott válszt.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:15
Hasonló tapasztalataim vannak nekem is.
Kb 2-6 hónapos koráig nálunk is átaludta az éjszakát, aztán kezdődtek a gondok. Most 14 hónapos, 2x biztos, hogy kel egy éjszaka, általában cumi, tea, és visszaalszik, de volt már, hogy 1-2 óra is eltelt, mire elaludt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!