Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babátok átaludja az...

5 hónapos babátok átaludja az éjszakát? Ha nem hányszor kel? És azért kel mert éhes vagy a tea is elég neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2x kel, és sem a cumi, sem a tea nem elég neki. Tej kell, szopi kell, mert éhes. Utána azonnal visszaalszik.
2010. dec. 11. 12:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Nálunk is ez a helyzet, 2szer kel és elég sokat szopizik. És ha uzsira nem kap valami laktatóbbat akkor többször kel. Nálatok is így van?
2010. dec. 11. 12:39
 3/17 anonim ***** válasza:

Még most is ébred.9 hónapos.Se cumi,se üveg.CSak cici.Bár elfogadná a cumit...Nem akarja születésétöl.A lányomnak sem kellett.A fiam 4x 5x ébred.

A lányom 14 hónapos koráig 1 éjszakát aludt át.....

2010. dec. 11. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Az enyém karácsonykor lesz 5 hós. Többnyire átalussza az éjszakát 10-től 7-ig, de van, hogy többször is felébred, változó időpontokban. Ha megkapja a cumiját, azonnal visszaalszik. Teát nem kap, tápszeres. Az utolsó etetés 11 körül van, álmában eszik kb. 100 ml-t.
2010. dec. 11. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. 5 hós babának még nem adok semmit, csak anyatejet.
2010. dec. 11. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:

Enyém 7 hetes kora óta álalussza az éjszakát, este 11-től reggel 7-ig. Ha néha felsír, csak szájába dugom a cumuját és alszik tovább. Kis súllyal született, de 3 hónapos korára megduplázta. Ezek szerint nagy szerencsém van.

Jó babázást mindenkinek!

4 hónapos, anyatejes baba

2010. dec. 14. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
4.5 hónapos kislányom legalább 2x felkel, nem mindig enni. csak anyatejes, velünk alszik.
2010. dec. 14. 10:22
 8/17 anonim ***** válasza:

10:06-os válaszoló nem akarlak elkeseríteni, de az én kislányom is 7 hetes korától 4,5 hós koráig este 9-reggel 7-ig aludt, azóta (most 10,5 hós) egy kezemen meg tudom számolni hány éjszakát aludt végig. 6 hónapos koráig kizárólag szopizott.

Nem feltétlenül az éhség miatt ébrednek fel a babák, nálunk nagy valószínűséggel a fogzás miatt ébredt gyakran. volt olyan éjszaka , h 6x volt fent, tehát lényegében éjféltől óránként, és szopi után sem aludt vissza rögtön. azt hittük éhes, de hiába kapott este tápláló vacsorát , akkor is ugyanúgy ment a műsor éjszaka.

Amikor kibújt a fogacska akkor következett egy kis nyugalom. most ott tartunk, h 10,5 hónaposan legtöbbször csak 1x kel fel, és akkor szopizik, persze vannak kivételek mint ma éjszaka is volt és 3x szopizott.

Kicsit eltértem a kérdéstől , de remélem a kérdező is kapott válszt.

2010. dec. 14. 11:15
 9/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:15

Hasonló tapasztalataim vannak nekem is.

Kb 2-6 hónapos koráig nálunk is átaludta az éjszakát, aztán kezdődtek a gondok. Most 14 hónapos, 2x biztos, hogy kel egy éjszaka, általában cumi, tea, és visszaalszik, de volt már, hogy 1-2 óra is eltelt, mire elaludt...

2010. dec. 14. 12:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. A nagylányom anno 1 hónapos korától végigaludta az éjszakákat, de a kicsi - féléves- minimum 1x felébred enni, de sokszor kétszer is. Szabályosan, négyóránként teszi ezt az utóbbi időben... de ha éhes, hát egyen, csak én vagyok egyre nyúzottabb az utóbbi hónapokban.
2010. dec. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!