Segít férjetek az éjszakai teendőkben, vagy egyedül keltek a babákhoz?
"A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:50"
Ezen el kellene azért gondolkodni egy picit!
Nekem is kettő van pont ilyen felosztásban. Nem segít , egy kezemen meg tudom számolni hányszor kelt. De mentségére legyen mondva hogy reggel 6kor kel, este 7kor jön (este segít fürdésnél etetésnél mindenben) és hétvégén pedig egyáltalán nincs itthon. Többek közt emiatt nem is igazán nyugszanak meg a gyerekek nála.
Illetve szopizik a kicsi éjjel is ahhoz most ő minek keljen, megszoptatni úgyse tudja...
Ringatással meg nem éri be a kisasszony :)
Tehát hogy most azért felkeljen hogy ott topogjon mellettem és ő is fáradt legyen másnap, ne csak én, azért nincs értelme.
Amikor mindkét gyerekem nagyon beteg volt,lázas vagy hányós akkor persze felébresztettem éjjel hogy amíg ágyhuzatot cserélek, vagy hűtőfürdőt csinálok, addig is "csimpaszkodhassanak" :) a babák valakin.
Én tudtam előre hogy így lesz, ezt vállaltam. Nem panaszkodok. Egyszer úgyis vége ennek a kelős időszaknak, aztán úgyse kellek már nekik ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!