Igen, de ez számomra tipikus példája a pénzkidobásnak. Amikor még pici a baba, akkor babahordozóban van a bevásárlókocsiban, ergo nem ér el semmit. Amikor pedig nagyobb, akkor mindig viszünk magunkkal textilpelus és azzal takarjuk le a fogantyút. Ha pedig nincs textilpelus, akkor van fertőtlenítős kendő, azzal áttörlöm.
2010. dec. 8. 14:36
3/18 anonim válasza:
itt elég drága külföldi honlapon láttam hogy árulnak pár dollárért szabásmintát.
én nem vennék mi egy csak arra való textilpelust tettünk bele 250,-
2010. dec. 8. 14:37
4/18 anonim válasza:
Manapság szerintem bármit el lehet adni, ha jó a marketing...
Szétröhögtem magam.
Lehet hogy piacra dobok egy nyárra való buszpopóalátétet kesztyűvel és maszkkal, hogy tudjon kapaszkodni és levegőt venni is a kisgyerek...
:-D
2010. dec. 8. 14:39
5/18 anonim válasza:
Utolsónak:
Védesd le, mert lenyúlom :)
2010. dec. 8. 14:39
6/18 anonim válasza:
Egy baromság, mint a popsitörlőkendő melegítő.
2010. dec. 8. 14:43
7/18 anonim válasza:
off:
Popsitörlőkendő melegítő???
Anyám, szétröhögtem az agyam:))
2010. dec. 8. 14:50
8/18 anonim válasza:
Barátnőmnek van, de én annyira feleslegesnek tartom... Szenved is vele, mikor már kiveszi a kocsit, a gyerek a kezében van, és még bele kellene aplikálni ezt az "izét" is....
Csak beleültetem a kisfiamat a kocsiba, és kész. Nedves törlővel letörlöm a kezét, miután hozzáért a bevásárlókocsihoz.
2010. dec. 8. 14:53
9/18 anonim válasza:
Atyaég miket ki ne találnak...
2010. dec. 8. 14:54
10/18 anonim válasza:
felesleges pénz kidobás-nálunk mindig van valami amit alá rakok,és kész...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!