Ilyen hangosat még nem hallottál, ugye?
Figyelt kérdés
A 15 hónapos kislányomnak olyan hangja van, ha elkezd sírni, hogyha egy szobába vagyunk, akkor én részlegesen megsüketülök. Annyira kiboruok ettől. Komolyan kezdek rosszul hallani. Van aki hasonló cipőbe jár?2010. nov. 4. 16:50
1/6 anonim válasza:
:-) A gyereksírással engem is lehetne kínozni...vallanék az biztos:-)
De komolyan, az én 15 hósóm úgy tud sikítani, hogy utána cseng a fülem órákig! Tényleg ez nem vicces, bár most mosolygok rajta... mikor épp a kezemben van és belesikít a fülembe...hát azt hiszem megsüketülök!
Azt vettem észre, hogy ez nála olyan "figyelj rám anya!!!" és bízom benne, hogy nem fogja csinálni örökké...
2/6 anonim válasza:
Nekem a 3 éves fiam,ha hisztizik vagy ha sír akkor magas éles hangon sikoltozik.Volt már hogy 10 percig sipolt utána a fülem.Sokszor attól félek hogy kitörnek az ablakok.
3/6 anonim válasza:
Az én kislányom ha sikít ,csilingelnek a kristály poharak :)
4/6 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD
2010. nov. 7. 13:31
5/6 anonim válasza:
van egy kedves történetem egy ismerősünkről :)
3.on laknak, mikor beszáltak a liftbe a 7.en lakó nénivel elsikította magát a kislány a néni meg mondta, hogy akkor te vagy akit hallani szoktam... :D
6/6 anonim válasza:
Nekem nemrèg a szomszèd èpületböl szòlt àt a nèni, hogy ùùùgy szereti hallgatni amikor örömtelien sikoltozik a babòm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!