Hol vesztek gyümölcsöt a babának?
Nekem a védőnő azt mondta, hogy a hipermarketekben nem szabad gyümölcsöt venni a babának, vegyek piacon...
De ha errefele nincs piac, akkor mit tegyek?
Vettem már banánt, almát, körtét a tescoban, intersparban, de semmi baja nem lett a babának.

Ha olyan helyen laksz (falun) jobb egy szomszéddal jóba lenni, és amit lehet konkrét "termelőtől" beszerezni.
A hipermarketekben direktérlelt gyümölcsöt, zöldséget lehet venni, aminek semmi íze nincs és tele van vegyszerekkel. De ilyenkor csak ez van... Nem beszélve a nem megfelelő tárolási feltételekről, és állandóan megfagynak a zöldségek, gyümölcsök...
Nekem is gond, falun élek, jó ha körte van a szomszédban, sütőtök is elvétve...
De a szomszéd ellát sóskával, spenóttal, amivel tud.

szia! az én védőnőm pont azt mondta, hogy piacon ne vásároljak, mert ott nem mindig ellenőrzött a minőség. szóval nem tudni, hogy mivel permetezték a gyümit, zöldséget, míg pl. a spar magyar beszállítóinak ellenőrzött minőséget kell produkálni.
hát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!