Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónapos babátok hason már...

3,5 hónapos babátok hason már feltámasztja magát könyökkel vagy csak a fejét emeli, oldalra fordul már?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Feltámaszkodik a tenyerére, könyökére. Háton fekve oldalra fordul, hasról a hátára fordul.
2010. nov. 28. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam szintén úgy volt, mint az első válaszoló. 2 hónapos korától támaszkodott a tenyerére illetve az alkarjára. 3,5 hónaposan kezdett el ő is forgolódni.
2010. nov. 28. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom három hónaposan még nem emelte fel a fejét ha hason volt. Mivel utál hason.. Aztán "edzettem" vele egy hetet, és már emelte a fejét. Pár nap múlva 4 hónapos lesz, max könyökkel támasztja fel magát hason, de azt is ritkán, inkább nyűglődik, mert utál hason.... Hátról oldalra próbálkozik, néha-néha sikerül. Ha eleve az oldalán van, akkor hasra lefordul, aztán kepeszt ezerrel hogy visszaforduljon de még nem sikerült. Az előzők szerint le vagyunk maradva...
2010. nov. 28. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 4,5 honapos, de4 egy honapja még semmit nem csinált, utál hason lenni, mindjárt sir.. mostanában 2 percet van igy el, emeli a fejét, oldalra forditja, probálkozik fordulni, de nem megy, háton fekve a fejét emeli, smmi jele hogy forulni akarna, nem vagyok megijdeve ö sokat van ölben ezért nem edzett talán. majd megfordul ha akar:)
2010. nov. 28. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom hasról oldalra fordul (főleg szopizás közben, én fekve szoptatom), hasra téve kinyomja magát, könyökén támaszkodik, fejét emeli és nézelődik jobbra-balra, előre. Hasról még nem fordul se oldalára, se hátára. 17-én lesz 4 hónapos.
2010. dec. 1. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ez off, de mielőtt bárki is megijedne, egy 3,5 hónapos babának még NEM KELL TUDNIA hasról hátra és vissza fordulnia! Ha valaki babája olyan ügyes, hogy ezt megcsinálja, az természetesen jó, de ezt 6 hós korukig kell megcsinálniuk!
2010. dec. 1. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Kedves utolsó!

Köszönöm...már gyűltek a könnyek a szememben, és lapoztam a lexikont...

2010. dec. 1. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
..én is köszönöm, már kezdtem én is kétségbeesni :)
2010. dec. 1. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg elírtam, bocs, szóval hátról oldalra fordul szopizáskor.

az OFF előtti hozzászóló

2010. dec. 1. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is a válaszokat!!!
2010. dec. 1. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!