Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen kiakadtam. Megszakad...

Teljesen kiakadtam. Megszakad a szívem. Ti mit éreznétek?

Figyelt kérdés

2 napja nem megy ki a fejemből, erre a híradóban (vagy máshol, már nem tudom)is ez volt.

Szóval: Gyerekorvoshoz vittem a lányomat a kórházba. Az osztályra kellett mennem. A vizsgáló melletti kórteremben egy nagy rácsos ágyban egy 1 év körüli gyönyörű, de elég pici, sovány kisfiú állt, és folyamatosan üvöltött. Annyira sírt, taknya-nyála egybefolyt. Mikor meglátott, kiabált, hogy "deje be, baba, baba". Vitték neki a tápszert, nem kellett neki, a sírástól befulladt. Megsajnáltam, be akartam menni, mondom kiveszem, mert megszakad a szívem érte, de nem engedték az ápolók, tilos bemennem a kórterembe. Az egyik még az ajtót is bezárta.

Közben beszélgettem az egyik nővérkével, és mondta, hogy 3 napja ordít, a szülei felé se néznek, nem lehet őket még telefonon se elérni, a gyereket meg kellene vinni a kivizsgálásokra. Ráadásul nem is eszik semmit szegény. A nővérke akkor hívta a betegszállítókat,mikor ott voltam, hogy nézzék meg, hogy a megadott címen találnak-e valakit.

Most komolyan, hogy lehetnek ilyen szülők, meg családtagok? Én el nem mozdulnék a gyerek ágya mellől, bármi, bárhogy lenne. Még a pénztelenség se mentség.

2010. nov. 27. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, ha valóban be tudnának menni a gyerekhez és nem érzik, hogy ott lenne a helyük. Az ilyeneknek miért lehet gyerekük és azoknak, akik imádnák meg miért nem? :S
2010. nov. 27. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A torkomban itt van a sírógörcs...ez nagyon elszomorít!SOHA nemtudnám az enyémet magára hagyni történjen bármi!
2010. nov. 27. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

én is látam azt a műsort maire gondolsz, mikor a nyugdíjas hölgy önkéntes látogató volt. én is arra gondoltam, megyek és jelentkezem.

kislányom koraszülött volt. 3 hétig voltunk kórházban. volt egy kislány, Hajnalkának hívták, hozzá sosem jártak a szülei. mi, akik a szobában voltunk, vitünk a Hajnalkának (aki egyébként kisebbség volt) popsitörlőt is, és ha bementünk a szobába, vagy éppen jöttünk el, neki is jutott egy simogatás. a nővérkék is szerették őt, mert szép baba volt és ő nem tehetett arról hogy egy nem éppen jó világba született. Nekünk si a szivünk szakadt meg, mi ennyit tehettünk érte.

2010. nov. 27. 20:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ez rettenetes! nekem is megszakad a szívem, pedig csak olvasom. 1 napot voltunk megfigyelésen kórházban a múlt hét elején autóbaleset miatt a kisfiammal (7,5 hónapos) és én már azon is meglepődtem, hogy megkérdezték, bent szeretnék-e maradni. hát ez nem is kérdés!! naná!!!!! persze, kellett érte fizetni, de kit érdekel ez ilyenkor.
2010. nov. 27. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

hát csajok, nekem is még a könnyem is kijött ahogy olvastam a kérdést :(

fel nem fogom hogy létezik ilyen, de esküszöm én az ilyet büntetném, bűncselekménnyé kéne nyilvánítani az ilyen tettet

2010. nov. 27. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy a nővérkék hogy bírják ezt nézni?? És miért nem engedtek be téged? Lehettél volna épp te is rokon, nem? A szülőkről nem is mondok inkább semmit. Erre semmi mentség nincs. (tényleg csak a súlyos baleset!) De gondolom tényleg inkább otthon ülnek, vagy inkább a kocsmában... Borzalom!
2010. nov. 27. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma csak a szomszedos boltba kellett elszaladnom egy kocka ramaert es a 16 honapos kisfiam mar akkor sirt mikor oltozkodtem. 5 percre ugrottam el,addig az apja vigyazott ra de ugy sirt ahogy elmentem,hogy szinte futottam a boltig aztan haza,vettem neki danoninot,hogy megvigasztaljam de mar alig vartam,hogy ismet magamhoz olelhessem.

En nem ertem az ilyen szuloket,hogy kepesek egy ilyen csopp gyermeket magara hagyni...en is sirok,komolyan lelki szemeim elott latom azt a szegeny babat..elhiszem,hogy nem tudod kiheverni kedves kerdezo,az ilyenek engem is megviselnek foleg miota meg van eletunk ertelme a kisfiunk.

2010. nov. 28. 05:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Édes kicsi fiú :(( Nem tudnám ez csinálni...én tuti kivertem volna a balhét,és jelentettem volna az esetet a gyámügyön,hogy az a r....c anyja vissza se kapja,hanem olyan kezébe kerüljön,aki szeretne babát,de nem lehet neki,és mindennél jobb szülője lenne mint a vér szerinti anyja. Bele tudnék rúgni az ilyenbe. 7 éve mikor a nagylányom beverte a buksiját,bekerültünk 1 éjszakát a Jánosba megfigyelésre,ott volt egy 3 év körüli kisfiú.törött műtött felkarral,anyja bejött,oda vágta nekem a gyerek cuccát,és mondta,ha felébred adjam rá a pizsamáját,kérdeztem tőle,hogy mikor jön vissza,mert az előbb sírt,és téged keresett,csak kapott fájdalomcsillapítót és visszaaludt,erre közölte,hogy nem ér rá itt ücsörögni,mert este randija lesz,és nem fogja ezért kihagyni a pasit,ha keres,és sír,majd belefárad a bőgésbe,és reggelig alszik...na mondanom se kell,hogy a nővérek szedtek le róla a folyosón! Egy állat sem hagyja magára a kölykét!
2010. nov. 28. 08:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves 18:08-as! Persze, ha nem lenne rá okuk. Nem kellene idegeneknek, akiknek semmi közük hozzá, hogy sajnálják, meg szeretgessék, ha a szülők annyira képesek lennének, hogy néha felé néznek. Ezek aztán jó szülők. Még csak egy telefon se, hogy mi van a gyerekkel.

Jancsika? Nem tudom, a nevét nem is kérdeztem. Mi volt azzal a kisfiúval?

2010. nov. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!