Kiakadtam!? Szerintetek?
Az enyém is 3 hetes! Na ha én 90 után elvenném a cicit, valószínüleg egész nap gyereksírást hallgatnék. Néha ha lemérem kíváncsiságból csak lesek, mert simán begyűr 160 g-ot. 4410 g-mal hoztuk haza a kórházból, csütörtök este volt 5300 g, két hét alatt 70 dkg-ot hízott! :))
És az ilyen tényleg védőnő??? Kíváncsi vagyok milyen tanácsokat ad a kismamáinak!?
Tőlem csak annyit kérdezett a védőnő, hogy nem fáj-e hasa a sok hamitól, mondtam, hogy nem, ő mondta, hogy akkor csak egyen amennyi jólesik neki, de azért ne etessem óránként.
Ez borzasztó!
Lassan kezdem már megszokni, hogy az egyes babás témákban egymásnak homlokegyenest ellentmondó tanácsokat kapunk, de szerintem ezen mindenki kiakadna.
Először is, egy ilyen kicsi babánál a heti 15-25 dkg hízás az normális!
Másodszor, az kb. megvan, hogy 24 óra alatt mennyit esznek a babák, de könyörgöm, ezt ők maguk elosztják 24 órára!!!
A fiam és a tesóm kislánya is volt, hogy egyik evésre 120-at, másikra csak 70-et evett ugyanazon a napon. Mi sem ugyanannyit eszünk reggelire, ebédre és vacsorára.
Pont a barátnőd tudhatná, hogy így nem alakul ki a normál éhségérzet, mert ha sok ha kevés ennyit kap.
Jesszus...
én meg azon paráztam egyfolytában, hogy eleget tud-e enni.
Hogy lehet ennyire már bocsánat ostoba egy védőnő? De még ha nem is védőnő, egyáltalán, hogy csinálhatja ezt egy anyuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!