Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről? Igaz...

Mi a véleményetek erről? Igaz lehet? Őszintén, légy szíves!

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy aki hagyja sírni a babáját, annak sokkal jobb alvó lesz a picije a későbbiekben. Aki sosem hagyja sírni, annak kevesebbet fog aludni. Személyes tapasztalatok?
2010. nov. 27. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy ez hülyeség, vagyis annyi igazság van benne, hogy akit tényleg magára hagynak és nem reagálnak a sírásra egy idő után rájön, hogy el van hagyva alvásidőben és inkább alszik. Viszont az sem igaz, ha rögtön ugrik az ember minden nyögdécselésre, jobb alvó lesz. Ez a baba biológiai fejlettségétől függ, meg még sok más különböző hatástól.

Én megpróbáltam a középutat választani. Az első időkben mindig pattantan, aztán már annyira fáradt voltam, hogy kutatni kezdtem a neten az alvásproblémák megoldása után,és annál a módszernél maradtam, hogy az első sírásoknál bementem a szobába, aztán mondtam nekik, hogy most kimegyek, itt vagyok, ne féljenek. A következő sírásnál vártam egy percet és utána mentem be, szintén megnyugtattam őket, a következőnél már 3 percet vártam és így tovább. Azt már nem tudom, mennyire jó ez a módszer, de az biztos, hogy csak úgy már nincs sírás, most már csak az evésről (táp) kellene őket leszoktatni, de az még nehezebb feladat. Végül is csak egyszer kelnek fel enni, de ők hárman vannak és persze különböző időkben kelnek.

2010. nov. 27. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Sose hagytam sirni es 1 hetes kora ota vegig alussza az ejszakat illetve 6 honapos koraig felkellt hajnali 4 korul enni de aztan aludt vissza. 16 honapos es nagyon jo alvo a fiam :)
2010. nov. 28. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!